بهداشت مواد غذایی - دانشکده دامپزشکی
![](/documents/584092/776423/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%A9%D8%AF%D9%87.jpg/ef14194a-bc14-8302-8ca2-ec93d39c2a99?t=1654057744538&download=true)
بهداشت مواد غذایی
معرفی آزمایشگاه
بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
از آزمایشگاههای زیر مجموعه دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی است که در دو بخش آموزشی و پژوهشی فعالیت می کند. هدف اصلی این آزمایشگاه ایجاد محیط مناسب آموزشی برای دانشجویان دامپزشکی در جهت یادگیری دروس آزمایشگاهی و آشنایی با روشهای کنترل میکروبی مواد غذایی شامل میکروارگانیسمهای مولد فساد و پاتوژن موجود در مواد غذایی، کنترل شیمیایی مواد غذایی شامل آنالیز شیمیایی مواد غذایی و کنترل کیفی جیره های مصرفی در پرورش دام و طیور بر اساس استانداردهای موجود می باشد. تجهیزات آزمایشگاهی این واحد شامل: شیکر، کوره الکتریکی، اسپکتروفتومتر، هود لامینار، هود شیمیایی، انکوباتور، اون، بن ماری، ورتکس، سمپلرهای متغییر و ثابت، جار بی هوازی، هات پلیت، هیترهای تخت و گود چند کاناله، دستگاه سوکسله، دستگاه کجلدال، استومکر، سانتریفیوژ ژربر و اتوکلاو می باشد.
کارشناس آزمایشگاه
دروس مرتبط با آزمایشگاه
دکتری عمومی دامپزشکی
- آزمایشگاه باکتری شناسی عمومی
- آزمایشگاه باکتری شناسی اختصاصی و بیماریها
- آزمایشگاه قارچ شناسی و بیماریهای قارچی
- آزمایشگاه کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی
- آزمایشگاه بهداشت و صنایع شیر
کارشناسی ناپیوسته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی
- آزمایشگاه باکتری شناسی عمومی
- آزمایشگاه باکتری شناسی اختصاصی
- آزمایشگاه اصول تکنیک های اختصاصی میکروبیولوژی
- آزمایشگاه قارچ شناسی