صفحه نمایش استاد - پرتال اصلی دانشگاه رازی

لیلا سلطانی

استادیار / مهندسی علوم دامی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Anti-proliferative, apoptotic potential of synthesized selenium nanoparticles against breast cancer cell line (MCF7)"
    Leila Soltani, Maryam Darbemamieh
    NUCLEOSIDES NUCLEOTIDES and NUCLEIC ACIDS, pp.1-16, 2021
  2. "Biosynthesis of Silver Nanoparticles Using Hydroethanolic Extract of Cucurbita pepoL. Fruit and their Anti-proliferative and Apoptotic Activity against Breast Cancer Cell Line (MCF-7)"
    Leila Soltani, Maryam Darbemamieh
    Multidisciplinary Cancer Investigation, pp.1-10, 2021
  3. "Recovery of sperms bearing X chromosomes with different concentrations of magnetic nanoparticles in ram"
    Maryam Moradi tazeabadi, Hadi Hajarian, Hamed Karami SHabankareh, Leila Soltani, Bijan Soleymani
    REPRODUCTION IN DOMESTIC ANIMALS, pp.263-269, 2021
  4. "Effects of different concentrations of Chir98014 as an activator of Wnt/beta-catenin signaling pathway on oocyte in-vitro maturation and subsequent embryonic development in Sanjabi ewes"
    Sara Samereh, Hadi Hajarian, Hamed Karami SHabankareh, Leila Soltani, Saheb Foroutani Far
    REPRODUCTION IN DOMESTIC ANIMALS, pp.1-7, 2021
  5. "Effects of hydroethanolic extracts of Terminalia chebula and Thymbra spicata on ram fresh semen under normal and oxidative stress conditions"
    طيبه محمدي, Leila Soltani
    Veterinary Medicine and Science, 2021
  6. "بررسی نقش mico-RNAها در تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی به سمت سلول های ماهیچه ی قلبی"
    لیلا سلطانی، حوری قانعی الوار
    علوم پزشکی رازی، صفحات:63-77، 1399
  7. "بررسی مقایسه ای خواص ضد سرطانی عصاره هیدروالکلی ارقام مختلف هسته زردآلو بر سلول های سرطان پستان(MCF7 )و سلول های اندوتلیال داخل رگ های بند ناف انسانی (HUVEC"
    لیلا سلطانی، مریم درب امامیه، محمدرضا زکایی خسروشاهی
    دانشگاه علوم پزشکی مازندران، صفحات:13-27، 1399
  8. "مقایسه اثرات ضد سرطانی عصاره ی هیدروالکلی میخک و گزنه بر سلول های سرطان سینه (MCF-7) و سلول های سالم (HUVEC)"
    لیلا سلطانی، مریم درب امامیه، زهرا محبی، ناهید معرف‌زاده
    مطالعات علوم پزشکی، صفحات:175-186، 1399
  9. "بررسی خواص ضدسرطانی و آپاپتوزی عصاره ی آبی و هیدروالکلی لارو (Tenebrio molitor (Coleoptera: Tenebrionidae بر سلول های سرطان سینه"
    مریم درب امامیه، لیلا سلطانی
    مطالعات علوم پزشکی، صفحات:354-363، 1398
  10. "تاثیر غلظت های مختلف عصاره آوندول (Smyrnium cordifolium (F: Apiaceae بر مرگ برنامه ریزی شده و مهار تکثیر سلول های سرطانی رده (MCF-7)"
    لیلا سلطانی، مریم درب امامیه
    دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، صفحات:94-103، 1398
  11. "مقایسه ی اثرات ضدتکثیری و مرگ برنامه ریزی شده سلولی عصاره های گیاهان متفاوت در غلظت های مختلف بر رده ی سلول های سرطان سینه"
    لیلا سلطانی، مریم درب امامیه
    سلول و بافت، صفحات:73-87، 1398