آخرین اخبار

دوره آموزشی «تدریس با جهت‌گیری الهی و فرهنگی»، ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های استان کرمانشاه، در دانشگاه رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دوره آموزشی «تدریس با جهت‌گیری الهی و فرهنگی»، ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های استان، 11 تیر ماه توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی برگزار شد.

این برنامه، با سخنرانی دکتر محمدنبی احمدی سرپرست دانشگاه رازی، حجت‌‌الاسلام و المسلمین افشار نجفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی و با تدریس حجت‌الاسلام و المسلمین روح‌اله مروتی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه میبد و اردکان با محوریت «تدریس با جهت‌گیری الهی و فرهنگی» در سالن اجتماعات پروفسور شمسی‌پور کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام و المسلمین جواد افشار نجفی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به مدعوین، در سخنانی، بر اهمیت پرداختن به مباحث اخلاقی و تربیتی از سوی استادان تأکید کرد و اظهار داشت: ارزش و اهمیت علم و دانش و پرداختن به تحصیل بر کسی پوشیده نیست امّا آنچه در خاطر دانشجویان باقی می‌ماند موضوعات اخلاقی و نکات انسان‌ساز است.

وی نقش و اثرگذاری اساتید در رفتار و کردار دانشجویان را مهم خواند و افزود: اساتید گرامی در کنار تدریس و پرداختن به موضوعات علمی و پژوهشی، از نقش تربیتی در قبال دانشجویان غافل نشوند.

حجت‌الاسلام و المسلمین جواد افشار نجفی با اشاره به آیات و روایات دینی در باب ارزش و جایگاه علم و عالم، بار دیگر نقش اساتید در تربیت دینی و اخلاقی دانشجویان در کنار تدریس را مهم خواند و ابراز امیدواری کرد: این نشست در راستای ترویج آموزه‌های قرآنی و جهت‌گیری الهی و فرهنگی در تدریس، مؤثر واقع گردد.

در ادامه دکتر محمدنبی احمدی، سرپرست دانشگاه رازی ضمن قدردانی از برگزاری این نشست، در سخنانی اظهار داشت: راه نجات انسان‌ها در قرآن کریم است و باید گفتار و کردار و همه زندگی ما با قرآن عجین شود.

وی قرآن کریم را کتاب هدایت انسان‌ها دانست و افزود: قرآن کریم معجزات و شگفتی‌های بسیاری دارد و باید تلاش کنیم که آموزه‌های این کتاب آسمانی را وارد همه ابعاد زندگی کنیم.

دکتر احمدی مأنوس شدن با قرآن کریم را سبب سعادت و رستگاری انسان دانست و افزود: در قرآن کریم مباحث علمی فراوانی است که اساتید محترم برای انس بیشتر دانشجویان گرامی با این کتاب آسمانی و اقناع نسل جوان می‌توانند به بیان این موضوعات بپردازند.

وی رسالت قرآن کریم را هدایت انسان‌ها دانست و افزود: قرآن کتاب هدایت و روشنگری است کما اینکه خداوند متعال در سوره مبارکه مائده می‌فرماید: «... قَدْ جَاءَكُمْ مِنَ اللَّهِ نُورٌ وَكِتَابٌ مُبِينٌ ﴿١٥﴾ يَهْدِي بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلَامِ وَيُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَيَهْدِيهِمْ إِلَىٰ صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ ﴿١٦﴾». لذا فلسفه این کتاب، هدایت است اما در قالب کلماتی ما را هدایت می‌کند که شگفتی‌های عجیب علمی دارد.

دکتر احمدی مجهز بودن به دانش روز و مطالعات فراوان را لازمه موفقیت اساتید، معلمان و روحانیون در بحث اقناع نسل جوان و پرداختن به مباحث اخلاقی و انسان ساز دانست و در پایان برای همگان آرزوی توفیق داشت.

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین روح‌اله مروتی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه میبد و اردکان پیرامون موضوع این گردهمایی با عنوان «تدریس با جهت‌گیری الهی و فرهنگی» به سخنرانی پرداخت.

 

آخرین اخبار