صفحه نمایش استاد - پرتال اصلی دانشگاه رازی

عبدالحسین پرنو

دانشیار / گروه فیزیولوژی ورزشی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Effect Aerobic Exercises on fatigue and quality of life in Women with Multiple Sclerosis"
    BAYAN FAYAZI, Abdolhossein Parno, بهروز احسن
    Journal of Holistic Nursing and Midwifery, pp.30-40, 2016
  2. "Evaluation of Prevalence Obesity and Its Association with Physical Activity Levels in Javanroud Girls Students with 7-12 Years Old"
    Elham Sedighe, Mohammad Azizi, Abdolhossein Parno
    Journal of Clinical Research in Paramedical Sciences, pp.351-359, 2016
  3. "Effects of a 8-Week progressive resistance Training Program on Physical and Motor Status in Children with Hemiplegic Cerebral Palsy"
    Kosar Daniar, Ali Hairani, Abdolhossein Parno
    Journal of Modern Rehabilitation, pp.1-7, 2015
  4. "Effect of Resistance Training on Plasma Brain Derived Neurotrophic Factor Levels in Rats"
    Abdolhossein Parno, Eshagh Karimi, سيده آزاده حسيني
    Journal of Knowledge and Health in Basic Medical Sciences, pp.9-15, 2015
  5. "The Effect of Endurance Training on Nicotinic Acetylcholine Receptors (nAChR) Content in Fast and Slow Twitch Muscle of Male Wistar Rats"
    زينب گرگين, Abdolhossein Parno, رضا قراخانلو, سميه رجبي
    Journal of Kermanshah University of Medical Sciences, pp.518-524, 2013
  6. "stance training on plasma S1P level and gene expression of S1P1 2 3 receptors in male Wistar rat"
    Ebrahim Banitalebi, Reza Gharakhanlou, Kayhan Ghatrehsamani, Abdolhossein Parno, h Teimori, M Mohammad Amoli
    Minerva Endocrinologica, 2013
  7. "The effect of balancing exercises based on feel-deep receiver on dynamic balance in adolescent scoliosis patients"
    Hamzeh Mohamadi, Abdolhossein Parno, Homayuon Abbasi, Gobad Mohammadi
    Journal of Clinical Research in Paramedical Sciences, pp.124-131, 2013
  8. "The Effect of Resistance Training on Plasma Level of Sphangosin-1-Phosphate and S1P1 2 3 Receptors"
    ابراهيم بني طالبي, رضا قراخانلو , مهسا محمدآملي, كيهان قطره ساماني, Abdolhossein Parno, حسين تيموري
    Iranian Journal of Diabetes and Metabolism, pp.237-245, 2012
  9. "تاثیر تمرین هوازی با شدت متوسط بر شاخص های سردرد میگرنی و بهبود کیفیت زندگی در زنان میگرنی"
    زهرا پیرو، عبدالحسین پرنو، پیام ساری اصلانی، رسول اسلامی
    طب داخلی روز، صفحات:292-297، 1394
  10. "بررسی اثر فعالیت ورزشی هوازی بر کنترل قند خون و عوامل خطرزای قلبی عروقی در افراد مبتلا به دیابت نوع 2"
    پیمان یوسفی پور، وحید تادیبی، ناصر بهپور، عبدالحسین پرنو، محمداحسان دلبری، صیاد رشیدی
    دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، صفحات:976-984، 1393
  11. "ت ثیر 4 هفته تمرین مقاومتی بر سطح پلاسمایی عامل نوروتروفیک مشتق از مغزدرموشهای صحرایی"
    سیده آزاده حسینی، عبدالحسین پرنو، اسحق کریمی، بهاره حسینی
    مطالعات کاربردی علوم زیستی در ورزش، صفحات:42-51، 1393
  12. "تاثیر 8 هفته تمرین هوازی با شدت بالا بر شاخص های سردرد میگرنی"
    عبدالصمد عبدی، عبدالحسین پرنو، محمد عزیزی
    طب داخلی روز، صفحات:133-138، 1392
  13. "تاثیر تمرینات هوازی بر ظرفیت های عملکردی و درصد چربی بدن در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروز متوسط،"
    بیان فیاضی احمد آباد، عبدالحسین پرنو، بهروز احسن، زینب یوسفوند
    دانشگاه علوم پزشکی اراک، صفحات:87-97، 1391
  14. "تاثیر تمرینات تعادلی مبتنی بر گیرنده های حسی عمقی بر تعادل دینامیکی بیماران پسر مبتلا به اسکولیوز"
    حمزه محمدی، عبدالحسین پرنو، همایون عباسی، قباد محمدی
    تحقیقات بالینی در علوم پیراپزشکی، 1391
  15. "بررسی اثر 8 هفته ای تمرینات ورزشی هوازی و ترکیبی(هوازی-مقاومتی) بر سطوح IL-6 سرم و مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2"
    دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 1391
  16. "اثر 10 هفته تمرین قدرتی بر میزان گیرنده های استیل کولین عضلات اسکلتی کند و تند انقباض موش نر نژاد ویستار"
    عبدالحسین پرنو، زینب گرگین، رضا قراخانلو ، سمیه رجبی
    دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، صفحات:201-210، 1390
  17. "اسفنگوزین- 1- فسفات یک عامل رشدی در هایپرتروفی به دنبال تمرین مقاومتی"
    ابراهیم بنی طالبی، رضا قراخانلو، کیهان قطره سامانی، عبدالحسین پرنو، مهسا محمد آملی، حسین تیموری
    علوم زیستی ورزشی، صفحات:111-134، 1390
  18. "اثر فعالیت بدنی بر پپتید وابسته به ژن کلسی تونین در عصب ترژمینال موش های صحرایی،"
    عبدالحسین پرنو، رضا قراخانلو، رسول اسلامی
    دانشگاه علوم پزشکی مازندران، صفحات:25-31، 1390
  19. "مقایسه ت ثیر تمرین مقاومتی بر میزان گیرنده های استیل کولین نیکوتینی (nAChRs) در عضلات کند و تند موش نر ویستار"
    سمیه رجبی، عبدالحسین پرنو، زینب گرگین، پروانه نظرعلی، رضا قراخانلو
    دانش و تندرستی در علوم پایه پزشکی، صفحات:10-14، 1390
  20. "اثیر تمرین ترکیبی بر میزان گیرنده های نیکوتینی استیل کولین (nAChR) در عضلات تند و کند موش نر ویستار"
    زینب گرگین، رضا قراخانلو، سمیه رجبی، عبدالحسین پرنو
    طب داخلی روز، صفحات:165-170، 1390
  21. "اثر 8 هفته تمرین مقاومتی بر قدرت عضلانی و ظرفیت عملکردی در زنان"
    زینب یوسفوند، عبدالحسین پرنو، بهروز احسن، بیان فیاضی
    ورزش و علوم زیست حرکتی، صفحات:71-82، 1389
  22. "اثر تمرینات استقامتی، مقاومتی و ترکیبی بر محتوای پپتید مرتبط به ژن کلسی تونین در عصب سیاتیک موش ویستار،"
    رسول اسلامی، رضا قراخانلو ، مهدی هدایتی، عبدالحسین پرنو
    فیزیولوژی ورزشی، صفحات:45-58، 1389
  23. "اثر یک دوره تمرین قدرتی بر میزان پپتید مرتبط با ژن کلسی تونین در عضلات تند و کند موش های صحرایی نر"
    رسول اسلامی، عبدالحسین پرنو، رضا قراخانلو
    طب داخلی روز، 1388
  24. "تاثیر تمرینات استقامتی،مقاومتی و ترکیبی بر میزان گیرنده های استیل کولین عضله ی تندانقباض موش نر ویستار"
    زینب گرگین کرجی، رضا قراخانلو، عبدالحسین پرنو، سمیه رجبی، مهدی هدایتی
    نشریه فیزیولوژی و متابولیسم ورزشی، 1388
  25. "اثر یک دوره تمرین قدرتی بر میزان پپتید مرتبط با ژن کلسی تونین در عضلات تند و کند موش های صحرایی نر"
    رسول اسلامی ، عبدالحسین پرنو، رضا قراخانلو
    طب داخلی روز، صفحات:25-32، 1388