مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده فنی مهندسی اسلام آبادغرب - پرتال اصلی دانشگاه رازی
مراسم استقبال از دانشجویان نو ورود و گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده فنی مهندسی اسلام آبادغرب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم استقبال از دانشجویان نو ورود و گرامیداشت روز دانشجو، ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۳ در دانشکده فنی مهندسی اسلام آبادغرب برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر فریبرز پیرو رئیس دانشکده فنی مهندسی اسلام آباد غرب و رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه در سخنانی، ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمدگویی به میهمانان و دانشجویان نوورود و با عرض تبریک روز دانشجو، به بیان فلسفه نامگذاری روز دانشجو پرداخت که در تقویم ملی اختصاص داده شده است.
وی ادامه داد: در ۲۸مرداد سال۱۳۳۲ دولت مردمی دکتر مصدق با دسیسه دولتهای آمریکا و انگلیس سرنگون میشود که بعد از حدود چند ماه بعد از سرنگونی دولت دکتر مصدق در تاریخ ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲، نیکسون معاون رئیس جمهور وقت آمریکا قصد دارد در دانشگاه تهران سخنرانی و نشان دکترای افتخاری حقوق را دریافت کند، اما طی این مدت که به علت سرنگونی دولت مصدق، فضای دانشگاهها به شدت ملتهب و دانشجویان به موضوع سرنگونی دولت و حضور معاون اول دولت وقت آمریکا معترض شدند، در روز ۱۶ آذر اعتراضات دانشجویی به اوج خود میرسد به طوری که در درگیری با گارد شاهنشاهی سه تن از دانشجویان فنی دانشگاه تهران به شهادت رسیدند. این اتفاق عملا مبدا شکل گیری اعترضات بیشتر در تمام دانشگاههای ایران و به آغاز جنبش دانشجویی در ایران تبدیل شد. این اعترضات دو پیام داشت اول مبارزه با استکبار (آمریکا و انگلیس) آن هم قبل از به وقوع پیوستن انقلاب اسلامی و دوم استقلال خواهی در این مملکت بود که این پیامها از آن زمان تاکنون به دانشجویان ما منتقل شده است.
دکتر پیرو در ادامه عنوان داشت: دانشجویی مختص به یک زمان و مقطع تحصیلی خاص نیست، زیرا دانشجویی یک فرهنگ است که از نسلی به نسل دیگر منتقل میشود. دانشجو مطالبه گر است و دانشجویی میتواند به درستی مطالبه کند که در عرصههای مختلف به محیط پیرامون آگاهی داشته باشد و بداند که در عرصههای داخلی و خارجی چه اتفاقهایی در حال رخ دادن است، درست تحلیل کند و درست مطالبه گری نماید. دانشجو زنده است و در طول تاریخ و پس از انقلاب اسلامی زنده بودن دانشجو بیشتر و بهتر معنا شده است.
وی بیان کرد: چه در پیروزی انقلاب اسلامی و تثبیت آن، چه در مدیریت جنگ تحمیلی با تقدیم شهدای دانشجو و بعداز آن در عرصههای سازندگی قشر دانشجو پیشتاز بوده است. دانشجو با بی تفاوتی، بی انگیزگی، انفعال و خمودگی بیگانه است و به عنوان دیده بان جامعه به درستی به رصد شرایط کشور پرداخته و خود به عنوان یک الگوی کامل در جامعه، با گفتار و رفتارش منطبق با موازین دین مبین اسلام، در جامعه سرآمد است.
دکتر پیرو ادامه داد: از آنجایی که کسب علم و دانش تنها یکی از اهدافی است که از دانشجویان مورد انتظار است. به علت اینکه در فضای بینالملل سرعت تغییرات و اتفاقات به شدت بالا است از دانشجو انتظار میرود که همراه با این تغییرات بتواند قدرت تجزیه و تحلیل درست داشته باشد بنابراین آگاه بودن دانشجو و شناخت درست شرایط زمانه به دشمنان اجازه نمیدهد از مشکلاتی که در کشور هست سواستفاده شود. امید است که با همت و تلاش دانشجویان و با الگوگیری از شهیدانمان، مسیر پیشرفت و ارتقای مملکت ایران اسلامی را بیشتر از پیش شاهد و ناظر باشیم.