دانشگاه رازی میزبان رویداد بزرگ ققنوس - پرتال اصلی دانشگاه رازی
سمینار "در مسیر شغلی" با استقبال دانشجویان و با هدف ایدهپردازی و آشنایی با کسب و کار در دانشگاه رازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، سمینار " در مسیر شغلی"، 24 خرداد ماه در سالن آمفی تئاتر مرکز استارتاپ مستقر در ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این رویداد، دکتر مهدی طلایی، مدیر مرکز استارتاپ دانشگاه رازی به عنوان ارائه دهنده این سمینار بر عزم دانشگاه رازی به منظور حمایت و هدایت دانشجویان در تعیین جهت زندگی شغلی خود تاکید کرد.
وی افزود؛ مسیر شغلی هر فرد در کلیه ابعاد زندگی آن اثرگذار خواهد بود و بایستی دانشجویان با حساسیت و استفاده از مشاورین با تجربه و متخصص نسبت به انتخاب این مسیر اهتمام ورزند.
دکتر طلایی بیان این مسئله که تصمیم گیرنده اصلی برای انتخاب شغل خود فرد است، تأکید کرد: مهمترین راه و مسیر شغلی؛ ورود به دنیای پر فراز و نشیب کارآفرینی است. فرآیند کارآفرینی در عین سختی؛ بسیار جذاب است و می تواند انگیزه لازم برای حرکت را در دانشجویان ایجاد کند.
وی ادامه داد: شالوده اصلی هر کسب وکار "ایده" است و آشنایی با خلق و شناسایی فرصتهای کارآفرینی و قرار گرفتن در فضای کار اشتراکی و شرکت در رویداد های این حوزه میتوان موتور ایده پردازی را در افراد فعال کرد.
دکتر طلایی خاطر نشان کرد: مرکز استارتاپ دانشگاه رازی به عنوان یک مرکز تخصصی؛ از ایدههای استارتاپی و فناور محور حمایت کرده و بستر تعامل میان ایده پردازان، صاحبان کسب وکار و سایر دانشجویان علاقهمند به حضور در تیمهای کاری را ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: با توجه به اینکه این سمینار به عنوان پیش نشستی برای رویداد بزرگ ققنوس نیز بود، لذا علاقهمندان و دانشجویان با انگیزه به ارائه ایدههای کارآفرینی پرداختند. تعداد 9 نفر از دانشجویان در این زمان کوتاه، ایدههای خوبی مطرح کردند که از این میان چهار نفر ایده خود را به خوبی ارائه دادند.
سعید کرمی با ارائه ایده " شبکه سراسری پخش آنلاین صنایع دستی و لبنیات محلی"
زهرا سلیمانی با ارئه ایده "استعداد یابی آنلاین در رشتههای مختلف ورزشی"
سید حسین حسینیان با ارئه ایده " طراحی مکانیزم هوشمند سازی منازل"
ساجده حشمتی با ارئه ایده " خدمات مشاوره تحصیلی آنلاین"
به گفته دکتر طلایی پس از ارائه ایدهها، تعداد 28 نفر از شرکت کنندگان، تخصصها و مهارتهای خود را به صورت مکتوب مطرح کرده و تبادل اطلاعات و شبکه سازی میان ایده پردازان و دانشجویان علاقهمند و متخصص شکل گرفت.
مدیر مرکز استارتاپ با مطرح کردن این موضوع که ایدهها شاید بسیار خام بوده و نیاز به بررسی و چکش کاری داشتند؛ اما جسارت ارائه آنها و تشکیل تیم برای انجام کارگروهی دانشجویان بر روی هر ایده؛ میتواند نقطه شروعی برای برگزاری سمینار و کارگاههای کوتاه مدت عمل گرا بیشتری در دانشگاه رازی باشد.
وی ابراز امیدواری کرد که درخواست برگزاری این سمینار از طرف دانشکدههای دانشگاه رازی مطرح و مرکز استارتاپ با افتخار فضای ایده پردازی را به طور تخصصی برای هر دانشکده ایجاد و گسترش دهد.
مرکز استارتاپ دانشگاه در قالب این سمینار دو ساعته دانشجویان علاقهمند به مباحث کارآفرینی را دور هم گرد آورد تا علاوه بر انتقال مطالب کاربردی به این افراد، آموزش نحوه ایده پردازی، تیم سازی و... را فرا گرفته و به تشکیل هستههای استارتاپی و فناوری مبادرت ورزند.