آخرین اخبار

مراسم تجلیل از برگزیدگان دانشگاه رازی در جشنواره‌های بین‌المللی «حرکت» و «رویش» برگزار شد.

 

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، مراسم تجلیل از نقش‌آفرینان و برگزیدگان ملی دانشگاه رازی در جشنواره‌های «حرکت» و «رویش» 13 تیر ماه 1400، با حضور اعضای هیات رئیسه در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

دکتر طهماسب علیپوریانی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به میهمانان و آرزوی توفیق روزافزون برای همه دانشجویان، موفقیت دانشجویان دانشگاه رازی در جشنواره‌های بین‌المللی «حرکت» و «رویش» را تبریک گفت.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با قدردانی از تلاش‌های دست اندرکاران جشنواره‌های بین‌المللی «حرکت» و «رویش» به افتخارات کسب‌شده توسط دانشگاه رازی در این جشنواره‌ها پرداخت و گفت: دانشگاه رازی با افتخار موفق به کسب 13 عنوان برتر در این جشنواره‌ها شده است و این دستاوردها در یک دهه اخیر در دانشگاه بی‌سابقه بوده است.

ایشان از کسب مقام‌های پنجم و ششم کشور در جشنواره‌های حرکت و رویش خبر داد و گفت: رادیو رویش نیز با دعوت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف پوشش ویژه این جشنواره‌ها را بر عهده داشت.

دکتر طهماسب علیپوریانی از کسب مقام سوم کشوری در بخش عملکرد کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه رازی خبر داد و گفت: دانشجویان و دست اندرکاران این جشنواره‌ها همواره حرکتی رو به جلو دارند و ثابت کردند که توسعه جامعه با نقش‌آفرینی گروه‌های علمی-دانشجویی میسر است.

ایشان انجمن‌های علمی-دانشجویی را مظهر خلاقیت، مسولیت‌پذیری و حرکت روبه جلو دانست و گفت: امیدوارم همواره شاهد موفقیت و افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه رازی در تمام عرصه‌ها باشیم.

در ادامه دکتر ابراهیم اعلمی‌آل‌آقا رئیس دانشگاه رازی ضمن ابراز خرسندی و تبریک موفقیت و افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه در جشنواره‌های بین‌المللی حرکت و رویش در سخنانی اظهار داشت: همه‌گیری کرونا علی‌رغم همه مشکلات و تعطیلی‌های گسترده مانع تحرکات جدی دانشگاهیان به ویژه دانشجویان دانشگاه رازی نشد؛ بلکه با سوق دادن فعالیت‌ها در فضای مجازی موفق به ایجاد پویایی و حرکت‌های ارزشمندی در دانشگاه شده‌ایم که امید است به یُمن این بسترهای ارتباطی، دانشگاه بیش از گذشته به‌عنوان جایگاه اصحاب علم و اندیشه به جامعه خدمت نماید.

انقلاب اسلامی ایران یک رستاخیز علمی است

ایشان خدمت به جامعه را مایه افتخار دانشگاه دانست و گفت: ما همواره انقلاب اسلامی را به‌عنوان یک رستاخیز علمی می‌شناسیم و باید برای پیاده‌سازی مولفه‌های مختلف این رستاخیز علمی کمر همت ببندیم و با جهاد علمی روز به روز بر شکوفایی آورده‌های علمی در کشور بیافزاییم.

دکتر اعلمی آل آقا بیان کرد: امروز باید این خودباوری را به وجود بیاوریم که نهاد دانش می‌تواند در مسیر توسعه به کشور کمک کند و این کمک بسیار منحصربه فرد خواهد بود چراکه برآمده از بطن جامعه است.

ایشان با اشاره به حضور 460 عضو هیات علمی دئر دانشگاه رازی گفت: هر یک از آن عزیزان می‌توانند به‌عنوان یک مجتهد علمی در خدمت جامعه باشند. همچنین بیش از سه هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که یک پتانسیل بالای تحقیقاتی و پژوهشی به شمار می‌آید و اگر این ظرفیت در خدمت به جامعه قرار بگیرد حتما منشا اثر خواهد بود.

دانشجویان مطالبه‌گرانه در تحقق جامعه دانش بنیان تلاش نمایید

دکتر اعلمی‌آل‌آقا تاسیس باشگاه دانشجویی را بستری ارزشمند برای بروز و شکوفایی استعدادهای دانشجویان و تسهیلگر در پیشبرد برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه دانست و خطاب به دانشجویان گفت: از شما فرزندان عزیزم توقع می‌رود که مطالبه‌گرانه در مسیر اصلاح نواقص احتمالی و حرکت به سمت تحقق جامعه دانش بنیان تلاش نمایید. دانشگاهیان پرچمدار علم در جامعه هستند و دانشگاه می‌تواند منبع ارزشمند اندیشه‌ورزی و تولید دانش در سطوح مختلف باشد.

ایشان در پایان ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدوارم جشنواره‌های حرکت و رویش با تلاش و نقش‌آفرینی  دانشجویان و اساتید همواره برای دانشگاه منشا کسب افتخارات ارزشمند باشد.

در ادامه دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی اظهار داشت: از حضار این مراسم، هیات ریسه دانشگاه، معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی و دانشجویان گرامی به پاس برگزاری این جشنواره تشکر می‌نمایم. همگان بر این نکته واقف هستند که برگزاری رویدادها و جشنواره‎ها بسیار موقعیت مهمی برای مشارکت دانشجویان و همچنین ایجاد تعامل بین دانشگاه و دانشجویان است.

ایشان بیان کرد: دستندرکاران دانشگاه رازی در برگزاری دهمین جشنوارۀ حرکت به‌عنوان یک جشنوارۀ ملی با اذعان به اینکه بیشترین تشکل‌ها در حوزه انجمن‌های علمی فعالیت دارند؛ یک رخداد بسیار مهم را راهبری کردند. دانشگاه رازی همواره نیز در جشنواره حرکت و سایر جشنواره‎ها به‌صورت حضوری و مجازی همواره ثمربخش بوده است.

اهتمام جدی دانشگاه رازی در فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی

دکتر غفاری افزود: در برگزاری این جشنواره‌ها، دانشجویان کوشا و فعال دانشگاه رازی بسیار خوش درخشیدند و در برخی زمینه‌ها حائز رتبه‎های بالا و حتی رتبه‌های اول و دوم شدند و در بین انجمن‌های علمی معماری کشور سهم بسیار بالایی داشتند. همچنین در حوزه بین‌الملل نیز این مجموعه اهتمام بالایی داشتند که به‌صورت ویژه از افتخارآفرینان تقدیر شد و بنده به سهم خودم این توفیق را به هیات ریسه، اعضای عیات علمی، کارکنان دانشگاه و به‌ویژه دانشجویان تبریک عرض می‌نمایم. مجموعه این فعالیت‌ها حکایت از اراده و اهتمام جدی دانشگاه رازی برای ورود به فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی در کنار فعالیت‌های علمی دارد.

ایشان افزود: امروزه برای رسیدن به یک دانشگاه جامع که بتواند در جنبه‌های مختلف اثرگذار باشد نیازمند مشارکت در زمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی است که خوشبختانه شاهد مشارکت فعال و پویا در این عرصه‌های مهم در دانشگاه رازی هستیم. امیدوار است که وضعیت کرونایی به پایان برسد و شاهد حضور دانشجویان در حوزه‌های مختلف به‌ویژه فرهنگی باشیم و بتوانیم از اثرات خیر آنها استفاده کنیم. 

در ادامه مهندس هادی عسگری مدیر کل پشتیبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن قدردانی از هیأت رییسه دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی و باشگاه دانشجویان در سخنانی اظهار داشت: در شرایط امروز و شیوع بیماری کرونا، در مواجهه همه‌جانبه با این ویروس عصیانگر بیش از هر چیزی نیازمند حفظ انسجام اجتماعی خود هستیم. برای دستیابی به این مهم چه مکانی بهتر از دانشگاه و چه جمعی فرهیخته‌تر از دانشجویان وجود دارد...

ایشان یادآور شد: امروزه دانشگاه مسوولیت‌پذیری خود را درکنار خوانداده‌ها و دانشجویان می‌بیند و با طراحی برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی سعی در انجام این مهم دارد و لذا از همه برگزیدگان جشنواره‌های بین‌المللی حرکت و رویش تشکر می‌کنم.

دانشگاه کانون تمرین گفت‌و‌گو، فرهیختگی و فرزانگی است

مهندس هادی عسگری دانشگاه را کانون تمرین گفت‌و‌گو، فرهیختگی و فرزانگی دانست و گفت: تجربه‌های متعدد نشان داده است که صرف گرفتن مدرک حتی در مقاطع بالاتر جوابگوی نیازهای متعددی که طرح شده و در پیرامون دانشگاه وجود دارد نیست. خوشبختانه امروز شاهد تشکیل کانون‌های موثر و انجمن‌های علمی و فرهنگی متعدد در دانشگاه هستیم که منشا خدمات ارزشمندی خواهند بود.

ایشان بیان کرد: در مواجهه با فعالیت‌های فرهنگی و آنچه که در این دولت با آن روبرو هستیم نیازمند همت مدیران محترم دانشگاه، کارشناسان و دانشجویان فرهیخته که در خط مقدم فعالیت‌های فرهنگی می‌باشیم که این مسیر پر افتخار طی شود. یکی از رسالت‌های محوری حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و وزارت علوم در تعامل با حوزه‌های آموزشی و پژوهشی کمک‌کردن به اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان است.

  در ادامه مهندس عسگری افزود: نیازهای دولت جوابگوی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیست لذا سوق دادن اهداف به این سو می‌تواند برای جامعه مفید باشد. یکی از راه‌های عمده این است که ما دانشجویان را در زمان تحصیل با مسائل کشور آشنا کنیم و از اساتید باتجربه که می‌توانند به‌عنوان راهبر فرهنگی اثرگذار باشند کمک بگیریم. در‌ این راستا با تشکیل انجمن‌های دانشجویی و انجام فعالیت‌های فرهنگی توانسته‌ایم تا حد امکان برای دستیابی به هدف خود گام برداریم.

ایشان در پایان افزود:  فرهنگ گفت‌وگو باید در دانشگاه‌ها نهادینه شود و اگر این فضا فراهم شود می‌توانیم میان جامعه و دانشگاه ارتباط خوبی برقرار کنیم.

در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از برگزیدگان دانشگاه رازی جشنواره‌های بین‌المللی حرکت و رویش تقدیر به عمل آمد.

 


 

آخرین اخبار