آخرین اخبار

آیین نو دانشجویان ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، آیین نو دانشجویان ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و مهندسی، در مورخ ۲۳ مهرماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

در این مراسم، دکتر فرزاد دبیریان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده فنی و مهندسی، با تبریک سال تحصیلی جدید و آرزوی موفقیت برای همه دانشجویان، در سخنانی اظهار داشت: دانشگاه رازی در شمار دانشگاه های معتبر و مطرح کشور قرار دارد و از محضر اساتید فرهیخته و برجسته در حوزه‌های مختلف برخوردار است.

 وی در ادامه با معرفی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی افزود: در این دانشکده، سه هزار نفر دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول به تحصیل هستند، همچنین ۱۰۰ نفر عضو هیئت علمی و ۵۰ نفر کارشناس و استاد مدعو مشغول به فعالیت هستند.

 دکتر دبیریان دانشکده فنی و مهندسی را بزرگ‌ترین دانشکده دانشگاه رازی دانست و افزود: این مجموعه از ۴ ساختمان مجزا برخوردار است و هفت گروه آموزشی مجزا شامل مهندسی شیمی نفت و پلیمر، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، کامپیوتر، عمران، مواد و نساجی و معماری و شهرسازی در آن فعال است.

 وی بیان کرد: دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی در ۴۰ هزار متر مربع فضاهای مناسب آموزشی شامل کلاس، آزمایشگاه، کارگاه، سالن مطالعه و سایت کامپیوتر دارد.

دکتر دبیریان در پایان برای همه دانشجویان آرزوی سلامتی و موفقیت های بیش از پیش در مسیر کسب دانش و معرفت کرد.

در ادامه دکتر عباس حاج زین‌العابدینی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در سخنانی ضمن خوشامدگویی به دانشجویان و آرزوی موفقیت برای همگان در سخنانی به معرفی بخش‌های زیر مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پرداخت.

وی افزود: یکی از این بخش‌های فعال در این معاونت؛ انجمن‌های علمی- دانشجویی هستند و خوشبختانه این انجمن‌ها در دانشکده‌های مختلف از جمله دانشکده فنی و مهندسی کارنامه قابل قبولی داشته و در سطح انجمن‌های علمی - دانشجویی سراسر کشور صاحب مقام و رتبه بوده‌اند.

دکتر حاج زین‌العابدینی یادآور شد: در سال گذشته انجمن‌های علمی- دانشجویی دانشگاه رازی در برخی از شاخص‌ها مقام اول را کسب نمودند که مایه فخر و مباهات است.

وی در ادامه تشکل‌های دانشجویی، نشریات دانشجویی، کانون‌های فرهنگی - هنری را از دیگر بخش‌های فعال در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی عنوان کرد و افزود: در کانون‌های فرهنگی و هنری به دنبال شناسایی و شکوفایی استعدادهای دانشجویان عزیز هستیم به عنوان مثال در بحث موسیقی اگر بنا است که برنامه‌ای در دانشگاه داشته باشیم ترجیح می‌دهیم که متولی و اجرا کنندگان آن از دانشجویان باشد.

دکتر حاج زین‌العابدینی در پایان با آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه دانشجویان بیان کرد: امیدواریم که از ظرفیت، هنر و تخصص دانشجویان عزیز در برنامه‌های مختلف دانشگاه استفاده شود.

آخرین اخبار