آخرین اخبار
20617
در نشست دانشگاه رازی و اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات تأکید شد؛

ایجاد اشتغال‌های فناورپایه در حوزه ICT با محوریت دانشگاه رازی

نشست مشترک دانشگاه رازی و اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نشست مشترک دکتر محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی و دکتر سید ابوالفضل محمدی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۲، در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که جمعی از مدیران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، معاونت پژوهش و فناوری و فعالان بخش خصوصی نیز حضور داشتند، پیرامون محورهای همکاری مشترک دانشگاه و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه بحث و تبادل نظر شد.

دکتر محمدنبی احمدی، رئیس دانشگاه رازی، ضمن خیرمقدم به میهمانان، در سخنانی، ایفای نقش مسئولیت اجتماعی دانشگاه در استان را بسیار حائز اهمیت خواند و اظهار داشت: دانشگاه دو موضوع اساسی را با جدیت دنبال می‌کند؛ در وهله نخست به دنبال آن هستیم که رسالت اجتماعی خود را ایفا نماییم و همچنین از همه ظرفیت‌های استان نیز کمک بگیریم.

وی با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه رازی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، برخورداری از متخصصین و نخبگان حوزه ICT و ایفای نقش در عرصه‌های مرتبط با فناوری اطلاعات کشور افزود: دانشگاه رازی نخستین دانشگاه در کشور است که به پنجره خدمات الکترونیک دولت متصل گردید، همچنین در حوزه خدمات الکترونیک با وجود دانشگاه‌های مطرح کشور اما مسئولیت انجام این طرح به دانشگاه رازی سپرده شد که این مهم نشان از توانمندی و ظرفیت‌های بالای این دانشگاه دارد.

دکتر احمدی مرکز تخصصی آپا دانشگاه رازی را از مراکز فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانست و بیان کرد: اخیراً اقدامات بسیار ارزشمندی در حوزه «سهبا» و FTTH در دانشگاه رازی صورت گرفته است.

دکتر احمدی خواستار اهتمام دستگاه‌های اجرایی استان کرمانشاه برای ارائه مسائل و نیازهای خود به دانشگاه به ویژه در بخش ICT شد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری و تعامل جدی همه مسئولان، بیش از پیش شاهد توسعه و رفع مسائل و مشکلات استان باشیم.

در ادامه دکتر سید ابوالفضل محمدی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه ضمن قدردانی از دانشگاه رازی در میزبانی این نشست، در سخنانی اظهار داشت: دانشگاه رازی حقیقتاً ظرفیت‌های بسیار ارزشمندی در حوزه ICT، ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد که مایه بسی افتخار برای استان است.

وی همگرایی، تعامل و همکاری دانشگاه رازی، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و بخش خصوصی را سبب توسعه و ایجاد ظرفیت‌های بی‌نظیر در حوزه ICT در استان دانست و افزود: با توجه به تاکید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر تلاش برای ایجاد اشتغال‌های فناور پایه در استان کرمانشاه، همکاری دانشگاه رازی‌، بخش خصوصی و اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات، اتفاقات بسیار ویژه‌ای را در این حوزه رقم خواهد زد.

دکتر محمدی یادآور شد: دانشگاه رازی با برخورداری از دانش تخصصی در بخش ICT و متخصصان برجسته در این حوزه می‌تواند نقش ارزشمندی در ایجاد اشتغال‌های فناور پایه در استان کرمانشاه ایفا کند.

وی با اشاره به برنامه کلان کشور برای ایجاد ۷ مرکز ملی در حوزه فناوری‌های تحول‌آفرین از قبیل: زیست فناوری، نانو فناوری، هوش مصنوعی و... تاکید کرد: با توجه به وجود قابلیت‌های ویژه در استان کرمانشاه، امیدواریم یکی از این مراکز در حوزه ICT در استان کرمانشاه ایجاد گردد و در این راستا از پتانسیل دانشگاه و بخش خصوصی نیز استفاده شود.

دکتر محمدی ظرفیت‌سازی در حوزه ICT را منجر به ماندگاری نخبگان در استان کرمانشاه و جلوگیری از مهاجرت آنان دانست و افزود: مرکز تخصصی آپا دانشگاه رازی و همچنین پارک علم و فناوری ظرفیت بسیار ویژه‌ای به شمار می‌آید که باید نهایت بهره‌برداری از این پتانسیل به عمل آید.

در ادامه این جلسه، پیرامون محورهای همکاری و ایفای نقش دانشگاه رازی در حوزه ICT بحث و تبادل نظر صورت گرفت؛ در این راستا، موضوعاتی از قبیل ایجاد مراکز پژوهشی در حوزه ICT، سرزمین اقتصاد دیجیتال، بهره‌‌‌گیری از ظرفیت‌های پژوهشگاه فناوری اطلاعات، تشکیل تیم مشورتی متشکل از متخصصین دانشگاه رازی و بخش خصوصی در حوزه ICT برای اتخاذ تصمیمات سازنده، تلاش برای پیوستن پارک علم و فناوری دانشگاه رازی به شبکه تاد، تربیت فریلنسر در استان کرمانشاه با مشارکت دانشگاه رازی و بخش خصوصی و برگزاری نشست مشترک با حضور نظام صنفی رایانه‌ای، دانشگاه رازی، پارک علم و فناوری، سازمان فنی و حرفه‌ای، کارخانه نوآوری و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان برای پیگیری این موضوع از مهم‌ترین محورهایی بود که در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت.

از دیگر موضوعات مهم در این نشست؛ ایجاد مراکز و آزمایشگاه‌های مرجع و تخصصی مرتبط با ICT مانند آزمایشگاه تخصصی IOT با تمرکز بر کشاورزی هوشمند، مرکز مطالعات اقتصاد دیجیتال، توسعه مرکز تخصصی معماری سازمانی و مرکز پایش فضایی با محوریت دانشگاه رازی بود.

همچنین مقرر گردید؛ پروژه‌های کلیدی استان در حوزه ICT و ایجاد ظرفیت‌های استانی با مشارکت و همکاری دانشگاه رازی پیگیری گردد.

تأکید بر نقش محوری دانشگاه رازی در برنامه‌ریزی و ایجاد اشتغال‌های فناورپایه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با استفاده از ظرفیت‌های ملی از مهمترین موضوعات دیگری بود که در این جلسه مطرح شد.

همچنین مقرر گردید؛ طرح تربیت فریلنسر توسط کارخانه نوآوری کرمانشاه با همکاری دانشگاه رازی پیگیری شود.

در این جلسه، دکتر مصطفایی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دکتر فرهاد مردوخی مدیر مرکز تخصصی معماری سازمانی، دکتر رجب‌زاده رئیس دانشکده فناوری‌های نوین، دکتر جهانگیری مدیر مرکز تخصصی آپا دانشگاه، مهندس کاویانی نماینده حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه، دکتر کرجی رئیس نظام صنفی رایانه‌ای، مهندس مریم حسینی رئیس کارخانه نوآوری استان و جمعی دیگر از مدیران حضور داشتند و به ارائه نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

 

آخرین اخبار