آیین تکریم رئیس سابق و خوشامدگویی به سرپرست دانشگاه رازی + تصاویر - پرتال اصلی دانشگاه رازی
در محفل و نشستی صمیمانه، آیین تکریم دکتر محمدنبی احمدی و خوشامدگویی به دکتر جمال فتح الهی، در حوزه ریاست دانشگاه رازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، در محفل و نشستی صمیمانه، آیین تکریم رئیس سابق و خوشامدگویی به سرپرست دانشگاه رازی، ۱۱ دی ماه ۱۴۰۳ در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
دکتر جمال فتح الهی به اتفاق دکتر محمدنبی احمدی و با همراهی هیأت رئیسه و جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه، با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه رازی، با نثار گُل و قرائت فاتحه، به روح بلند شهیدان میهن اسلامی ادای احترام کردند و با آرمانهای والای انقلاب اسلامی عهدی دوباره بستند.
در ادامه در محفل و نشستی صمیمانه، آیین تکریم رئیس سابق و خوشامدگویی به سرپرست دانشگاه رازی برگزار شد.
دکتر محمدنبی احمدی رئیس سابق دانشگاه رازی، دکتر جمال فتح الهی سرپرست دانشگاه رازی، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، جمعی از اعضای هیأت علمی و کارکنان حضور داشتند.
در این جلسه، حجتالاسلام والمسلمین محرابی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن خیرمقدم به حاضرین، در سخنانی با اشاره به احادیث و روایات دینی، هدف از آفرینش و خلقت انسان را یادآور شد و اظهار داشت: همه ما از طرف خداوند متعال برای رسیدن به جایگاه خلافت الهی و خیر رساندن به خود و دیگران و سعادت انسانها به این دنیا آمدهایم.
حجتالاسلام والمسلمین محرابی در ادامه جایگاه علم را یادآور شد و تصریح کرد: همچنان که در روایات دینی، «العلم سلطان» مطرح شده است؛ علم، جایگاه حاکمیتی دارد و هرجا خرد، عقلانیت و علم استوار و حاکم باشد، خیرات و برکات به همراه دارد.
وی با اشاره به احادیث و روایاتی از ائمه اطهار(ع)، عقل و فطرت را گنجینههای ارزشمندی در درون بشریت عنوان کرد و گفت: ما باید در دانشگاه با صمیمیت، صداقت، محبت و خردورزی دست به دست هم دهیم تا یک دانشگاه با نشاط و با تحرک و فضایی گفتگومحور و اخلاقمدار داشته باشیم. همچنین موضوع کرسیهای آزاد اندیشی را که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، دنبال نماییم و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب که سرشار از دلسوزی برای جامعه اسلامی است را تحقق بخشیم.
حجتالاسلام والمسلمین محرابی با قدردانی از تلاشها و مجاهدتهای دکتر محمدنبی احمدی رئیس سابق دانشگاه رازی، برای ایشان آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون داشت و گفت: از زحمات صادقانه آقای دکتر احمدی در مسئولیت تصدی ریاست دانشگاه قدردانی مینماییم و برای ایشان آرزوی موفقیت داریم.
وی ضمن تبریک انتصاب دکتر جمال فتح الهی به عنوان سرپرست دانشگاه، برای ایشان آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون داشت و ابراز امیدواری کرد که همه بزرگان علمی و مدیریتی دانشگاه با همدلی و همراهی برای کمک به ایشان قدم بردارند و دکتر فتح الهی علاوه بر زحمات ارزشمند دکتر احمدی، منشأ خدمات و اقدامات برای رشد دانشگاه باشند.
در ادامه دکتر سهراب دلانگیزان عضو هیأت علمی دانشگاه رازی در سخنانی اظهار داشت: تغییر مدیریتها و جایگاههای مدیریتی امری است که همواره اتفاق افتاده و اتفاق میافتد و در حقیقت نور زندگی در جریان است و هرگز متوقف نمیشود.
دکتر دلانگیزان با قدردانی از تلاشها و زحمات دکتر محمدنبی احمدی رئیس سابق دانشگاه رازی، برای ایشان آرزوی موفقیت داشت و افزود: آقای دکتر احمدی در مدتی که خداوند متعال توفیق خدمت به ایشان عطا کرد، منشا خدمات ارزشمندی بوده و برای ایشان آرزوی موفقیت داریم.
وی در ادامه ضمن تبریک انتصاب دکتر فتح الهی به عنوان سرپرست دانشگاه یادآور شد: به اعتقاد بنده مسیر دانشگاه از خواندن، یادگرفتن و انباشتن باید فراتر برود و به «اندیشیدن» ختم شود. بحمدالله همکاران ما در دانشگاه رازی به مرحله اندیشیدن رسیده و در حقیقت اندیشهورز شدهاند و به این مساله باید توجه شود که اگر موانع و دستاندازهای مقابل جریان اندیشهورزی برداشته نشود، متحمل زیان خواهیم شد
دکتر دل انگیزان همچنین یادآور شد: انتظار میرود که دانشگاه رازی به توسعه استان کمک کند و در حقیقت دانشگاه ماموریتمحور و مسئولیتمحور باشد. اگر دانشگاه با مجموعه بیرون از خود، با جامعه، بخشهای تجارت، صنعت و اقتصاد ارتباط تنگاتنگ داشته باشد، میتواند به توسعه و حل مسائل استان کمک کند.
در ادامه، دکتر سجاد دادفر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی در سخنانی، از تلاشها، زحمات و خدمات دکتر محمدنبی احمدی رئیس سابق دانشگاه رازی قدردانی کرد و اظهار داشت: تلاشها و مجاهدتهای دکتر احمدی یقیناً باقیات صالحات برای ایشان خواهد بود.
وی با تبریک انتصاب دکتر فتحالهی به عنوان سرپرست دانشگاه رازی و با آرزوی موفقیت برای ایشان اظهار داشت: همه ما وظیفه داریم که به ایشان برای پیشبرد مسیر رشد و پویایی دانشگاه کمک کنیم.
دکتر دادفر در ادامه اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در داخل استان متاسفانه با آن مواجه هستیم، اختلافات داخلی و شرایطی است که باعث میشود بحث توسعه استان را دچار مشکل کند.
دکتر دادفر با اشاره به برخی از وقایع تاریخ انقلاب اسلامی گفت: در اوایل انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی رحمة الله علیه در نامهای به آیتالله اشرفی اصفهانی، از وضعیتی که در کرمانشاه اتفاق افتاد گلایهمند بودند. امروز ما باید بدانیم که برای کمک به مدیریت جدید دانشگاه باید همدلی و همراهی و یکدلی اتفاق بیفتد و از دامن زدن به اختلافات و حواشی بپرهیزیم.
وی در ادامه بیان کرد: امیدواریم که در مسیر توفیقات مضاعف سرپرست محترم دانشگاه، همه اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان یکدل و همراه باشند.
دکتر دادفر در پایان بار دیگر از تلاشها، زحمات و مجاهدتهای دکتر احمدی قدردانی کرد و برای ایشان آرزوی موفقیت، سعادت و سلامت داشت.
همچنین در این جلسه، حاضرین انتصاب سرپرست جدید دانشگاه رازی را تبریک گفتند و از تلاشها، زحمات و خدمات دکتر محمدنبی احمدی رئیس سابق دانشگاه رازی قدردانی کردند.
دکتر فتح الهی سرپرست دانشگاه در پایان ضمن تشکر از حضور اعضای هیأت علمی، هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه، از تلاشها و زحمات دکتر محمدنبی احمدی رئیس سابق دانشگاه قدردانی کرد.
دکتر فتح الهی با آرزوی توفیقات الهی و موفقیت روزافزون برای دکتر محمدنبی احمدی ابراز امیدواری کرد که مجموعه دانشگاهیان با همراهی، همدلی و برای کمک به تعالی و رشد دانشگاه همواره تلاش کنند.
دکتر محمدنبی احمدی رئیس سابق دانشگاه رازی از همراهی و همکاری همه عزیزان طی دوران مسئولیت خود قدردانی کرد و با آرزوی موفقیت برای همگان در سخنانی اظهار داشت: انتصاب دکتر فتح الهی به عنوان سرپرست دانشگاه را تبریک و تهنیت عرض مینمایم و برای ایشان آرزوی موفقیت دارم.
شایان ذکر است؛ دکتر محمدنبی احمدی رئیس سابق دانشگاه امروز در اقدامی متواضعانه با تک تک همکاران دانشگاهی دیدار صمیمانهای داشت و ضمن آرزوی موفقیت و سعادت برای همه همکاران دانشگاه ابراز امیدواری کرد که با همدلی و صمیمیت، دانشگاه در مسیر تعالی خود همچنان در حرکت رو به رشد باشد.
در بدو ورود سرپرست دانشگاه رازی به سازمان مرکزی که با همراهی رئیس سابق دانشگاه صورت گرفت، همکاران دانشگاهی در فضایی صمیمی از ایشان استقبال کردند.