423

هفتمین رویداد ورزشی کامیتآپ (دورهمی کارآفرینی در اکوسیستم‌های ورزشی با محوریت باشگاه‌ها) به میزبانی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی

هفتمین رویداد ورزشی کامیتآپ (دورهمی کارآفرینی در اکوسیستم‌های ورزشی با محوریت باشگاه‌ها) به میزبانی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی

دانشگاه همواره به­عنوان یکی از متولیان اصلی امر آموزش و پژوهش، نقش مهم و به‌سزایی را در اطلاع رسانی صحیح به دانشجویان و جامعه ایفا می‌کند. ورزش نیز به­عنوان یکی از مهمترین ارکان تأمین شادابی و سلامتی جسم و روح و نیز شاخص اصلی اجتماعی و فرهنگی، در زندگی امروز نقشی اساسی و بنیادی دارد و بر همین اساس نه تنها یک روز، بلکه تمام روزها و ساعات زندگی را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. در همین راستا، به مناسبت هفته پژوهش، هفتمین رویداد ورزشی کامیتآپ با عنوان: دورهمی کارآفرینی در اکوسیستم‌های ورزشی با محوریت باشگاه‌ها، به میزبانی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی برگزار شد.

بر اساس گزارش انجمن علمی فیزیولوژی ورزشی دانشگاه رازی، این رویداد به همت انجمن فیزیولوژی ورزشی و با همکاری دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی، مرکز نوآوری و کارآفرینی علوم ورزشی و سایر انجمن‌های علمی علوم ورزشی دانشگاه رازی، با حضور میهمانان برجسته‌ای همچون دکتر محمد حسین‌زاده، معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه، دکتر کیانوش چقامیرزا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی، اساتید گرامی دانشکده علوم ورزشی، دانشجویان و مدیران باشگاه‌ها و فعالان ورزشی استان کرمانشاه، در تاریخ یکشنبه ۴ آذر ماه ۱۴۰3، در سالن اجتماعات فرهنگ و ادب دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی برگزار شد.

ابتدا تلاوت آیاتی نورانی از قرآن کریم و پخش سرود ملی در آغاز این رویداد، دکتر حسین عیدی، ریاست محترم دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه رازی، ضمن خیرمقدم به میهمانان، در سخنانی ابراز امیدواری کرد که بهره‌مندی از تجارب مدیران باشگاه‌ها و فعالان ورزشی در این رویداد منجر به ارتقاء دانش و مهارت‌های دانشجویان شود. وی با بیان اینکه «کامیتاب» یک دورهمی با مضمون کارآفرینی است، افزود: دانشجویان باید پایه مهارت‌های خود را فراتر از کلاس‌های درس دانشگاه در محیط بازار و محیطی که منجر به مهارت‌افزایی و اشتغالزایی می‌شود، افزایش دهند. دکتر عیدی با اشاره به اینکه اکوسیستم کارآفرینی در حوزه ورزش اجزایی دارد، افزود: این اجزا شامل بازیگرانی از جمله دانشگاه‌ها، ادارات ورزش و جوانان، باشگاه‌ها و... است و هر یک نقشی فعال در این اکوسیستم دارند. همچنین وی ابراز امیدواری کرد که رویداد «کامیتاپ» منجر به اتفاقات مثبت و تعامل هرچه بیشتر دانشگاه با ارگان‌های ورزشی، باشگاه‌ها و مجموعه‌های زیربط شود.

در ادامه همایش، دکتر کیانوش چقامیرزا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی، در سخنانی با ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد، اظهار داشت: برگزاری رویداد کامیتاپ باعث تقویت همکاری‌های دانشگاه و متولیان کسب و کار می‌شود. وی بیان کرد: این رویداد فرصتی است تا ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های حوزه کارآفرینی در ورزش و موانع این حوزه شناسایی و مشکلات آن برطرف شود و رونق کسب و کار در حوزه ورزش به وجود آید. دکتر چقامیرزا در ادامه به مقوله مهم گردشگری در ورزش اشاره کرد و افزود: ظرفیت ورزش‌های بومی نیز در استان کرمانشاه باید شناسایی و تقویت شود. ورزش‌هایی از قبیل «زوران» که دارای پیشینه تاریخی نیز می‌باشد.

در ادامه دکتر محمد حسین‌زاده، معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه، در سخنانی با قدردانی از دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان این رویداد اظهار داشت: سال‌ها جای خالی این رویداد را داشتیم و امیدواریم که نقطه عطفی در ورزش استان کرمانشاه باشد. وی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بسیار بالای ورزشی در استان کرمانشاه، رکوردشکنی و افتخارآفرینی قهرمانان المپیک و پارالمپیک کرمانشاهی از قبیل آرین سلیمی و یاسین خسروی را یادآور شد و افزود: با وجود این ظرفیت‌های بسیار ارزشمند اما متأسفانه خلأ بزرگی از نظر علمی در ورزش وجود دارد و این خلأ با اتفاقات و تصمیمات سیاسی و بدون الگو گرفتن از کشورهای موفق حل نمی‌شود. بنابراین باید پیوند میان ورزش و دانشگاه اتفاق بیفتد. دکتر حسین‌زاده بهره‌مندی از نظرات، دیدگاه‌ها، راهکارها و پیشنهادات اعضای هیأت علمی علوم ورزشی در دانشگاه رازی را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: ورزش در حال دو گذار داخلی و بین‌المللی است و روز به روز از مسئولیت دولتی در ورزش کاسته و ورزش به بخش خصوصی تحویل داده می‌شود. وی با بیان اینکه تعداد باشگاه‌های کرمانشاه باید به مرز ۲۰۰۰ عدد برسد، ورزش یک صنعت است و گردش مالی بسیار بالایی در دنیا دارد و شاهد هستیم که کشورهایی مانند عربستان سرمایه‌گذاری‌های بسیار بالایی در عرصه ورزش می‌کنند. دکتر حسین‌زاده همچنین به گرایش نسل امروز به ورزش‌های جدید اشاره کرد و گفت: اتفاق دیگری که شاهد آن هستیم این است که نسل جدید گرایشی به ورزش‌های قدیمی ندارند و به سمت ورزش‌های جدید می‌روند. وی در پایان ابراز امیدواری کرد که رویداد کامیتاپ فرصتی برای تقویت هرچه بیشتر ارتباط دانشگاه و حوزه ورزش استان باشد.

همچنین در این رویداد، دکتر مسعود نصیری، مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه رازی نیز در سخنانی به معرفی رویداد کامیتاپ پرداخت ‌و اظهار داشت: رویداد کامیتاپ در حقیقت دورهمی اقشار مختلف جامعه در کنار هم است.

در ادامه مراسم، پس از پخش کلیپ معرفی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی و معرفی ظرفیت‌های ورزشی دانشگاه رازی، با دعوت از مدیران باشگاه­های برتر و کارآفرینان ورزشی استان، سخنان و نکات ارزشمند آنان در رابطه با کارآفرینی در حوزه ورزش شنیده شد و برای پیشرفت و پیشبرد ورزش در جهت سلامت و نشاط جامعه، همکاری­ها و مساعدت­های لازم در این زمینه از سوی مدیران ورزشی استان داده شد. در پایان این رویداد استانی، از باشگاه‌های ورزشی برتر کارآفرینان استان کرمانشاه با اهدای تندیس و لوح یاد بود، تجلیل شد.


شناسه : 18480499