آخرین اخبار

7 عضو هیات علمی دانشگاه رازی در جمع پژوهشگران پراستناد حوزه‌های علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری در پایگاه ISC قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی؛ دکتر کیوان امینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد: موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) اخیرا لیست 557 پژوهشگر در 16 حوزه زیر مجموعه علوم انسانی، اجتماعی، هنر و معماری را منتشر کرده است که نام 7 عضو هیات علمی دانشگاه رازی در این لیست مشاهده می‌شود.

وی افزود: براساس این گزارش در حوزه موضوعی علوم اقتصادی، 32 پژوهشگر پراستناد شده‌اند که دکتر شهرام فتاحی استاد گروه اقتصاد دانشگاه رازی با 217 استناد در رده شانزدهم پژوهشگران پراستناد این حوزه قرار گرفته‌اند. 

دکتر امینی بیان کرد: در حوزه موضوعی علم اطلاعات و دانش‌شناسی، 9 پژوهشگر پراستناد حضور دارند که دکتر غلامرضا حیدری دانشیار گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه رازی با 145 استناد در رده سومین پژوهشگر پراستناد این حوزه قرار دارند.

وی افزود: در حوزه موضوعی جامعه‌شناسی و علوم سیاسی، 44 پژوهشگر پراستناد شده‌اند که سه عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه رازی دکتر سیدشمس الدین صادقی با 144 استناد در رده پانزدهم؛ دکتر فرزاد رستمی با 117 استناد در رده بیست و هشتم و دکتر مسعود اخوان کاظمی با 91 استناد در رده چهل و چهارم پژوهشگران پراستناد این حوزه قرار گرفته‌اند.

معاون پژوهش و فناوری اظهار داشت: در حوزه موضوعی علوم اجتماعی، 81 پژوهشگر پراستناد شده‌اند که دکتر محمدرضا حقی استادیار گروه معماری دانشگاه رازی با 121 استناد دررده هفتاد و پنجمین پژوهشگر پراستناد این حوزه جای گرفته‌اند. در حوزه موضوعی زبان و ادبیات، 26 پژوهشگر پراستناد شده‌اند که دکتر علی سلیمی قلعه‌ای استاد گروه زبان و ادبیات عرب دانشگاه رازی با 63 استناد در رده هجدهم قرار دارند.

دکتر امینی یادآور شد: پژوهشگران هر حوزه بر اساس تعداد استناداتی که در پایگاه ISC دریافت کرده‌اند مرتب‌سازی شده و سپس برمبنای حد آستانه استنادی مشخص شده برای هر حوزه موضوعی، پراستنادترین این افراد شناسایی و معرفی شده‌اند. تعداد استنادات پژوهشگران در بازه زمانی ده ساله (1393-1402) ملاک انتخاب این افراد بوده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در پایان گفت: سال گذشته تنها 3 عضو هیات علمی دانشگاه دکتر سید شمس‌الدین صادقی، دکتر علی سلیمی و دکتر غلامرضا حیدری در این لیست قرار داشتند و دکتر شهرام فتاحی، دکتر محمدرضا حقی، دکتر فرزاد رستمی و دکتر مسعود اخوان کاظمی برای نخستین بار در جمع پژوهشگران پراستناد علوم انسانی در پایگاه ISC حضور دارند.


 

آخرین اخبار