آخرین اخبار

نشست فوق‌العاده هیئت امنا با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس و کارشناسان مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه، روسای دانشگاه‌ها و اعضای هیئت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نشست فوق‌العاده هیئت امنا روز سه‌شنبه مورخ بیست و ششم اسفند 1404 ساعت 15 به صورت برخط (آنلاین) و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس و کارشناسان مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه، روسای دانشگاه‌ها و اعضای هیئت برگزار شد. 

در ابتدای جلسه، دکتر سیمایی صراف، مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شهادت جانگداز مقام معظم رهبری را محضر دانشگاهیان تسلیت و انتخاب رهبری سوم را تبریک گفتند. ایشان اذعان داشتند که کشور ما برای سومین بار در طول عمر جمهوری اسلامی مورد تجاوز ظالمانه دشمن قرار گرفته است. در این دور، ابرقدرت‌های هسته‌ای عزم کردند که نه فقط جمهوری اسلامی ، بلکه حتی ایران را از صحنه روزگار حذف کنند.

ایشان در ادامه به مسئولیت اجتماعی دانشگاهیان برای افزایش تاب‌آوری جامعه، حفظ و ارتقای امید در مردم و روشنگری و ارائه تحلیل‌های روحیه بخش اشاره نمودند و تأکید داشتند روحیه دانشگاهیان باید بالا باشد و به فرماندهی جنگ باید اعتماد راسخ داشته باشند؛ چراکه سربلندی در انتظار ما است. 

دکتر سیمایی صراف در بخش دوم فرمایش خویش به برنامۀ جدی وزارت علوم در دو محور بهبود معیشت و تأمین مسکن اشاره نمودند و اذعان داشتند حتی شرایط جنگ تحمیلی نیز مانع از تلاش‌های مستمر وزارت علوم برای ترمیم حقوق اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (اعضای غیرهیئت علمی) نشده است و جلسات متعددی در سطوح مختلف برگزار شده است.

ایشان اضافه نمودند در خصوص برنامه‌های پیشنهادی وزارت عتف برای کارکنان محترم، علی‌رغم همه تلاش‌های صورت‌گرفته، تا کنون موفق به اخذ مصوبه شورای حقوق و دستمزد نشده‌ایم؛ چراکه دولت محترم برای بهبود معیشت همه کارکنان دولت طرح مدونی دارد و مقرر نموده است که در این خصوص به صورت هماهنگ با سایر دستگاه‌های اجرایی عمل شود.

دکتر سیمایی صراف در ادامه اذعان داشتند که رؤسای دانشگاه‌ها تدبیری اتخاذ نمایند تا از محل تخصیص پایان سال و صرفه‌جویی در هزینه‌ها، حمایت ویژه‌ای از کارکنان در قالب رفاهیات صورت پذیرد. برای اعضای هیئت علمی نیز، موضوع بهبود معیشت در دستور کار بوده و پس از طی مراحل کاری، با حمایت معاون اول محترم رئیس جمهور، مجوزهای مربوطه اخذ گردید. بر این اساس بهبود معیشت اعضای هیئت علمی در قالب افزایش حداقل حقوق و افزایش بر اساس عملکرد و میزان اثرگذاری در تحقق برنامه‌های توسعه و رفع مشکلات پیرامونی تدبیری شد. جزئیات این موضوع در قالب دستور کار جلسه حاضر مورد بررسی قرار خواهد گرفت. 

در ادامه، دکتر خاکی صدیق، رئیس محترم مرکز هیئت امنا ضمن ارائه گزارش مختصری از نحوه تشکیل جلسه امروز، دستور کار مربوطه را قرائت کردند.

در ادامه، دکتر پندار، معاونت محترم اداری مالی و مدیریت منابع وزارت عتف گزارش مفصلی از طرح‌ها و اقدامات وزارت عتف برای بهبود معیشت اعضای غیر هیئت علمی و اعضای هیئت علمی ارائه دادند. در ادامه دستور کار جلسه در خصوص میزان و نحوه افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها بحث، بررسی و تصویب شد. 

در پایان جلسه، وزیر علوم بر اعتقاد و اعتماد ریاست محترم جمهور به دانشگاه‌ها تأکید نمودند و اظهار داشتند ما دانشگاهیان وظیفه داریم علاوه بر کمک‌های فنی و فناورانه برای بازسازی میهن، روحیه و اهداف جوانانمان را بازسازی کنیم و با در نظر گرفتن تکثر و تعدد دیدگاه‌ها، همگی حول محور منافع ملی در جهت حفظ و تقویت انسجام ملی گام برداریم.

آخرین اخبار