فراخوان مقاله سومین کنفرانس بین المللی هولوگرافی و کاربردهای آن - دفتر همکاریهای بین الملل
سومین دوره کنفرانس بین المللی هولوگرافی و کاربردهای آن «International Conference on Holography and its « Applications در تاریخ 27 و 28 مرداد 1403 با همکاری دانشگاه بریتیش کلمبیای کانادا، و مرکز تحقیقات کوانتومی کانادا، توسط دانشگاه دامغان به صورت حضوری و برخط (تلفیقی) برگزار میشود.
پژوهشگران و دانشمندان برجسته ای از دانشگاه استنفورد امریکا، دانشگاه پرینستون امریکا، دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا، آزمایشگاه ملی فراسکاتی ایتالیا، دانشگاه ناپل ایتالیا، دانشگاه واترلو، موسسه فیزیک نظری پریمتر و دانشگاه مک گیل کانادا، رصد خانه ملی آتن یونان، دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس شمالی، دانشگاه ژجیانگ چین، موسسه هسته ای دو سینسیاس مکزیک، شورای ملی تحقیقات علمی و فناوری بوینس آیرس آرژانتین، دانشگاه تکنیکال استانبول، دانشگاه تکنیکال خاور میانه ترکیه، پژوهشگاه دانش های بنیادی (IPM)، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشگاه مازندران، دانشگاه سمنان، و دانشگاه دامغان از ایران در برگزاری این کنفرانس نقش خواهند داشت.
(برای مشاهده اعضای کمیته علمی کنفرانس به لینک https://holography2024.du.ac.ir/en/page.php?rid=59 مراجعه نمایید.)
از جمله چهره های شاخص حاضر در کمیته علمی میتوان به افراد زیر اشاره نمود:
پروفسور لئونارد ساسکیند استاد دانشگاه استنفورد، مدیر موسسه فیزیک نظری استنفورد و عضو آکادمی ملی علوم در ایالات متحده ی آمریکا و یکی از بزرگترین فیزیکدانان نظری که دارای کتب، مقالات، و نظریات بسیاری در زمینه هولوگرافی است.
پروفسور رابرت من از کانادا که نظریات و مقالات مهم و متعددی در زمینه ترمودینامیک سیاه چاله ها داراست و از پیشگامان این زمینه تحقیقاتی به شمار می رود. این دانشمند و محقق برجسته مقالات متعددی در مجله بسیار معتبر Physical Review Letters منتشر نموده که مرجع بسیاری از تحقیقات روز دنیا هستند.
پروفسور محسن علیشاهیها از پژوهشگاه دانش های بنیادی و متخصص نظریه ریسمان که یکی از پیشگامان هولوگرافی از ایران است و پژوهش های معتبری در زمینه پیچیدگی هولوگرافیک انجام داده است.
این کنفرانس که به صورت تلفیقی (ترکیبی از حضوری و مجازی) برگزار خواهد شد و به جنبه های مختلفی از هولوگرافی خواهد پرداخت، به طوری که پژوهشگران، استادان و دانشجویان مرتبط با این شاخه تحقیقاتی میتوانند دستاوردهای خود را به صورت پوستر یا سخنرانی ارائه نمایند.
این کنفرانس تنها مقالات به زبان انگلیسی را می پذیرد و به مقاله برتر (سخنرانی) مبلغ 2 میلیون تومان و به مقاله برتر (پوستر) مبلغ 1 میلیون تومان جایزه نقدی، به تشخیص اعضای کمیته علمی کنفرانس، توسط معاونت پژوهشی دانشگاه دامغان و مجله بین المللی هولوگرافی پرداخت مینماید.
لازم به ذکر است میزبانی بخش حضوری کنفرانس را دانشگاه بریتیش کلمبیا از کشور کانادا عهده دار خواهد شد.
علاقه مندان به ارسال مقاله، حداکثر تا 31 تیر ماه 1403 می توانند با مراجعه به وبسایت کنفرانس به آدرس: https://holography2024.du.ac.ir/en ثبت نام نموده و پس از ورود، به ارسال رایگان مقاله خود مطابق دستورالعمل: https://holography2024.du.ac.ir/en/page.php?rid=57 اقدام نمایند.
محورهای اصلی این کنفرانس عبارتند از:
- تناظر پیمانه – گرانش
- هولوگرافی و اطلاعات کوانتومی
- فیزیک سیاه چاله ها
- روش های هولوگرافیک برای فیزیک ماده چگال
- کاربردهای هولوگرافی در فیزیک لیزر و اپتیک
- ستاره های نوترونی و هولوگرافی
- هولوگرافی در فیزیک هسته ای
- ریاضیات، هندسه و هولوگرافی
- پیچیدگی هولوگرافیک
- کاربردهای جدید هولوگرافی
در این کنفرانس، دانشمندان برجسته ای به ارائه آخرین دستاوردهای خود خواهند پرداخت. سخنرانان اصلی این کنفرانس عبارتند از:
پروفسور محمد مهدی شیخ جباری از نوابغ فیزیک ایران، چهره ماندگار فیزیک ایران و عضو هشت دوره (تمام ادوار) فدراسیون سرآمدان علمی ایران از پژوهشگاه دانش های بنیادی که دارای مقالات متعددی در زمینه های مختلفی از هولوگرافی است و جوایز معتبر بین المللی مختلفی در فیزیک نظری کسب نموده است.
پروفسور خوان مارتین مالداسنا از دانشگاه پرینستون امریکا با شاخص هرش 120 که مقاله معروف وی در زمینه تناظر پیمانه-گرانش بیش از 23000 ارجاع کسب کرده و دارای مقالات متعددی در مجلات معتبر از جمله نیچر و فیزیکال رویو لترز است.
مقاله نامه این کنفرانس در مجله بین المللی JHAP به صورت یک ویژه نامه منتشر خواهد شد و مقالات منتخب به تشخیص اعضای هیات تحریریه کنفرانس به صورت جداگانه توسط JHAP به چاپ خواهند رسید. مجله بین المللی کاربردهای هولوگرافی در فیزیک (JHAP) که از پاییز 2021 میلادی در حال انتشار است و هم اکنون حائز رتبه “ب” در نظام ارزیابی وزارت عتف گردیده و در ISC نمایه شده است، مقالاتی با کیفیت از بزرگان فیزیک جهان را منتشر کرده است. این مجله پس از فرآیند داوری تخصصی به صورت رایگان و با دسترسی آزاد اقدام به چاپ مقالات با کیفیت می نماید.
مجله بین المللی کاربردهای هولوگرافی در فیزیک اقدام به برگزاری یک رقابت علمی در سطح بین الملل نموده است. برای شرکت در این رقابت، هم اکنون مقالات کوتاه (letter) در تمام زمینه های هولوگرافی از طریق وبسایت مجله کاربردهای هولوگرافی در فیزیک پذیرش خواهند شد. جایزه مقالات برتر که عبارتند از یکصد میلیون تومان برای مقاله اول، هفتاد میلیون تومان برای مقاله دوم و پنجاه میلیون تومان برای مقاله سوم در چهارمین کنفرانس بین المللی هولوگرافی و کاربردهای آن در سال 2025 میلادی معرفی و اهدا خواهد شد.
جهت اطلاع از جزئیات این رقابت، نحوه شرکت، نحوه انتخاب و کمیته انتخاب به آدرس زیر مراجعه نمایید:
https://jhap.du.ac.ir/news?newsCode=23