"سامانه کشف خودکار درگاههای پرداخت بانکی جعلی" در دانشگاه رازی راه اندازی شد - معاونت پژوهشی و فناوری
مدیر مرکز آپا دانشگاه از راهاندازی سامانه کشف خودکار درگاههای پرداخت بانکی جعلی خبر داد.
دکتر محمدسعید جهانگیری، عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر و مدیر مرکز آپا دانشگاه از راهاندازی سامانه کشف خودکار درگاههای پرداخت بانکی جعلی خبر داد و اظهار داشت: سامانه کشف خودکار درگاههای پرداخت بانکی جعلی (فیشینگ) از اقدامات مرکز آپا دانشگاه رازی است که با تلاش همکاران این مجموعه به نتیجه رسید.
وی افزود: درگاههای پرداخت بانکی جعلی یا فیشینگ موجب خسارت به افراد زیادی شده است. در موارد متعددی کاربران با تلقی اینکه آدرس پیامک شده، ایمیل شده، یا جستجو شده در وب یک درگاه بانکی واقعیست اقدام به وارد کردن رمز پرداخت بانکی کردهاند و مبالغ متعددی از حساب آنها کسر شده است. در مواردی به دنبال این اشتباه حساب بانکی مشتریان فریب خورده به صورت کامل تخلیه شده است. سامانه کشف درگاههای فیشینگ به صورت خودکار و با بهرهگیری از الگوریتمهای هوش مصنوعی پیش از آنکه صفحهای برای فیشینگ بر روی فضای وب قرار گیرد اقدام به شناسایی و گزارش آن به نهادهای بالادستی میکند و در پی این گزارش آدرس آن صفحات غیرمجاز مسدود میگردد. بدینوسیله افراد از گزند کلاهبرداران مصون میمانند.
دکتر جهانگیری بیان کرد: سامانه کشف خودکار درگاههای پرداخت بانکی جعلی (فیشینگ) علاوه بر انتشار گزارش کشفیات درگاههای فیشینگ بر روی پورتال، در شبکههای اجتماعی نیز گزارشها را به صورت خودکار ارسال میکند. افزون بر این میتوان با ارسال یک آدرس به این سامانه بررسی کرد که آیا درگاه بانکی مورد سوال، واقعیست یا جعلی.
آدرس سامانه کشف خودکار فیشینگ مرکز آپا رازی: http://phishing.hashsharp.ir
معاونت پژوهش و فناوری ضمن تبریک به همکاران فعال در مرکز آپا برای این موفقیت کسب شده، آرزوی توفیق روزافزون برای ایشان دارد.