تولید گیاه "گوجی بری" و تحول در عرصه کشاورزی استان کرمانشاه + فیلم - پرتال اصلی دانشگاه رازی
توسط دانشجوی دانشگاه رازی صورت گرفت؛
تولید گیاه "گوجی بری" و تحول در عرصه کشاورزی استان کرمانشاه + فیلم
«گوجی بری» گیاه مثمر با ارزش افزوده بالا است که برای نخستین بار توسط دانشجوی دانشگاه رازی وارد عرصه کشاورزی استان کرمانشاه شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، «گوجی بری» (goji berry)، نوعی گیاه مثمر و با ارزش افزوده بیشتر از تمامی باغهای میوه و دیگر محصولات مشابه است که برای نخستین بار توسط دانشجوی خلاق دانشگاه رازی وارد عرصه کشاورزی استان کرمانشاه شده و میتواند درآمدزایی بالایی را نصیب کشاورزان این استان کند.
نهال این گیاه که متعلق به خانواده سیب زمینی یا سولاناسه (Solanaceae) است، توسط «محمدحسام سلیمانی»، دانشجوی رشته علوم و مهندسی باغبانی پردیس کشاورزی دانشگاه رازی برای نخستین بار وارد این استان شده است.
این دانشجوی دانشگاه رازی که به مدت ۲ سال است در زمینه گیاه گوجی بری و تطبیق آن با شرایط آب و هوایی استان کرمانشاه فعالیت تحقیقاتی کرده است گفت: نهال این گیاه را از دانشگاه تهران تهیه و در یک مزرعه ۵۰۰ متر مربعی تحقیقاتی، پردیس کشاورزی که دانشگاه رازی در اختیار وی قرار داده، کاشته است. در این مزرعه هم اینک ۱۱۰ نهال گوجی بری کشت بافتی کاشته شده است که هم اکنون ۲ سال از کشت نهال ها می گذرد و در سال ۱۴۰۲ به عملکرد اقتصادی خواهد رسید.
گزارش صدا و سیمای مرکز کرمانشاه در این زمینه را ببینید: