مسابقه آشپزی با اولویت "غذای سالم و کم هزینه" در دانشگاه رازی - پرتال اصلی دانشگاه رازی
Last News
مسابقه آشپزی با اولویت "غذای سالم و کم هزینه" در دانشگاه رازی به مناسبت روز دانشجو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، به مناسبت روز دانشجو، مسابقه آشپزی با اولویت غذای سالم و کم هزینه (آش و خوراک محلی)، عصر شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۲، در سالن غذاخوری برکت پردیس طاقبستان دانشگاه برگزار شد.
این برنامه به همت معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار و با استقبال دانشجویان همراه بود.
در پایان به پنج برگزیده مسابقه جوایزی اهدا گردید.