مسابقه آشپزی با اولویت "غذای سالم و کم هزینه" در دانشگاه رازی - پرتال اصلی دانشگاه رازی
Last News
![](/documents/37907/11189501/%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D8%A7%D8%AA+%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C+%2815%29.jpg/1520786f-85f2-62ad-ff3b-b35ba56079d6?t=1702189032537)
مسابقه آشپزی با اولویت "غذای سالم و کم هزینه" در دانشگاه رازی به مناسبت روز دانشجو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، به مناسبت روز دانشجو، مسابقه آشپزی با اولویت غذای سالم و کم هزینه (آش و خوراک محلی)، عصر شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۲، در سالن غذاخوری برکت پردیس طاقبستان دانشگاه برگزار شد.
این برنامه به همت معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار و با استقبال دانشجویان همراه بود.
در پایان به پنج برگزیده مسابقه جوایزی اهدا گردید.