Last News

جلسه کارگروه توسعه اقتصاد دیجیتال پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات با حضور رئیس پارک فاوای کشور در دانشگاه رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، جلسه کارگروه توسعه اقتصاد دیجیتال (تاد) پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات (فاوا) با حضور مهندس اکبر قنبرپور رئیس پارک فاوای کشور، دکتر محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه و دکتر سید ابوالفضل محمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری هیأت همراه در روز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در آغاز این نشست، دکتر دادفر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به میهمانان، در سخنانی، اهمیت توجه به کسب‌وکار‌های دیجیتال و فناوری اطلاعات و ارتباطات به ویژه در حوزه‌های مهارت آموزی دانشجویان مورد تأکید قرار داد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ارزشمند دانشگاه رازی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: خوشبختانه دانشگاه رازی اولین دانشگاه کشور است که با توجه به تجارب قبلی خود در موضوع ارائه خدمات الکترونیکی و استقرار پنجره واحد خدمات دانشگاهی و برخورداری از نیرو‌های توانمند و متخصص در حوزه فناوری اطلاعات، به پنجره واحد دولت هوشمند کشور متصل شد.

در ادامه این جلسه، نحوه شروع فعالیت‌های اجرایی پردیس پارک فاوای دانشگاه رازی و نحوه مشارکت این دانشگاه در رفع مسائل ملی مورد بحث قرار گرفت و بر اساس آن تصمیم‌های ارزشمندی اتخاذ شد.

در این جلسه، دکتر فرهاد مردوخی عضو هیأت علمی گروه مهندسی کامپیوتر و مدیر آزمایشگاه معماری سازمانی دانشگاه رازی در سخنانی، سه موضوع کلّی شامل نحوه شروع فعالیت پردیس فاوای دانشگاه رازی، تجهیز مرکز پویانمایی و بازی‌های رایانه‌ای پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان و نحوه مشارکت استان و به ویژه دانشگاه رازی در رفع مسائل ملّی کشور را مطرح کرد.

مهندس اکبر قنبرپور مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و سرپرست پارک فاوا در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از توانمندی بالای دانشگاه رازی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال و توانمندسازی نیروی اقتصاد دیجیتال از محور‌های مهمی است که با جدیت دنبال می‌کنیم.

وی «توسعه بازار خارجی شرکت‌های عضو پارک و صادرات محصولات آن‌ها»، «انتقال فناوری به کشور‌هایی که نیاز به فناوری دارند» و «اشتراک تجارب با سایر کشور‌ها در راستای ایجاد پارک‌های فناوری» را سه هدف پارک فاوا عنوان کرد.

مهندس قنبرپور با اشاره به پیگیری دانشگاه رازی برای تأسیس پارک فاوا افزود: در موضوع پردیس پارک فاوای دانشگاه رازی، با توجه به آماده‌سازی محیط فیزیکی آن توسط دانشگاه رازی و تجهیز آن توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در یک فاصله زمانی دو ماه به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که بر مبنای سیاست‌گذاری کارگروه راهبری پردیس پارک فاوا و مشارکت بخش خصوصی، اولین شرکت حائز شرایط جذب و در محل پردیس واقع در جنب ساختمان دانشکده فناوری‌های نوین، مستقر شود.

سرپرست پارک فاوا با ادامه توضیحات تأکید کرد: ارائه امکانات و تجهیزات بیشتر به پردیس پارک فاوای دانشگاه رازی منوط به تعریف برنامه و امکان‌سنجی آن و ارائه به پارک فاوای کشور خواهد بود.

در ادامه این نشست، موضوع مرکز پویانمایی و بازی‌های رایانه‌ای مورد بررسی قرار گرفت که پس از ارائه نقطه‌نظرات حاضرین و بررسی‌های صورت گرفته، مقرر شد؛ طی یک بازه یک ماهه بر اساس وضعیت موجود جذب حداقل ۱۰ تیم مرتبط با این حوزه توسط پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان جذب شوند که متعاقب آن پارک فاوای کشور نسبت به تجهیز بیشتر این مرکز تا ظرفیت ۳۰ تیم اقدام نماید.

همچنین در حوزه مشارکت استان و به ویژه دانشگاه رازی در رفع مسائل ملّی با هدف ایجاد اشتغال فناور-پایه، حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ایجاد مرکز کارگزاری آزادکاران و مرکز مطالعات اقتصاد دیجیتال در دانشگاه رازی مورد تأکید و توافق قرار گرفت.

از دیگر مصوبات این نشست، حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ایجاد و توسعه آزمایشگاه‌های تست تجهیزات و کیفیت نرم‌افزار به ویژه برای اینترنت اشیاء با محوریت کشاورزی هوشمند بود.

ارائه طرح مشخص توسط دانشگاه رازی برای مهارت‌آموزی فارغ‌التحصیلان فاقد کار دانشگاه رازی مرتبط با اقتصاد دیجیتال و حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از آن در صورت مشارکت جزئی کارجویان از محور‌های مهمی بود که مورد تأکید سرپرست پارک فاوا قرار گرفت.

مهندس اکبر قنبرپور رئیس پارک فاوای کشور با همراهی جمعی از مسئولان دانشگاه از محل راه اندازی پارک فاوا دانشگاه رازی در فاز ۲ دانشکده هنر و معماری بازدید به عمل آوردند.

 

آخرین اخبار