عضو هیئت رئیسه مجلس: مردم کرمانشاه به پروفسور شمسیپور افتخار میکنند - پرتال اصلی دانشگاه رازی
افتخارات ماندگار دانشگاه رازی؛
عضو هیئت رئیسه مجلس: مردم کرمانشاه به پروفسور شمسیپور افتخار میکنند
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مردم کرمانشاه به پروفسور شمسیپور افتخار میکنند، ایشان مایه عزت مردم استان شدهاند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، همایش گرامیداشت مقام شامخ «پروفسور مجتبی شمسیپور» دانشمند فرزانه جهان و چهره علمی ماندگار ایران اسلامی، صبح امروز پنجشنبه 28 اردیبهشت ماه 1402 با حضور دکتر زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مسئولان عالی رتبه کشور، علما، اندیشمندان، اساتید و فرهیختگان آموزش عالی و جامعه دانشگاهیان، در سالن اجتماعات شهید دکتر شهریاری دانشکده علوم دانشگاه رازی برگزار شد.
در این مراسم، دکتر محمد رشیدی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در سخنانی اظهار داشت: پروفسور مجتبی شمسیپور دانشمند فرهیخته جهان در حالی امروز در دانشگاه رازی به عنوان استاد به فعالیت علمی میپردازند که فعالیت در بسیاری از کرسیهای علمی دنیا را نپذیرفته و کار و تلاش و فعالیت در شهر خود را ترجیح دادهاند.
دکتر رشیدی افزود: امروز مردم کرمانشاه به پروفسور شمسیپور افتخار میکنند، ایشان علاقه زیادی به شهر و مردم خود دارند که به عنوان نماینده مردم استان، دست پروفسور شمسیپور را میبوسم که در شهر و دیار خود خدمت میکنند و مایه عزت و سربلندی مردم استان کرمانشاه شدهاند.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی «تواضع»، «فروتنی» و «اخلاق نیک» را از ویژگیهای ممتاز اخلاقی پروفسور شمسیپور دانست و افزود: ایشان از لایههای مادی علم عبور کرده و به لایههای معنوی آن رسیدهاند و با وجود اینکه طی چندین دهه عناوین و افتخارات ارزشمند و متعدد بسیاری را کسب نمودهاند، اما هیچگاه شخصیت متواضع ایشان تغییر نکرده است.
پروفسور مجتبی شمسی پور در سال ۱۳۲۸ در کرمانشاه متولد شد. وی تحصیلات خود را تا پایان دیپلم در کرمانشاه به پایان برد و در سال ۱۳۵۲ موفق به دریافت لیسانس شیمی از دانشگاه صنعتی شریف شد.
پروفسور شمسی پور گرایش شیمی تجزیه را ادامه داد و در سال ۱۳۵۴ موفق به اخذ فوق لیسانس در دانشگاه صنعتی شریف شد. سپس برای دریافت دکترای شیمی تجزیه به آمریکا عزیمت کرد و در سال ۱۳۵۸ موفق به دریافت دکترا از دانشگاه ایالتی میشیگان گردید.
پروفسور شمسیپور در سال ۱۳۷۱ به درجه استادی در ایران ارتقا یافت.
برنده جایزه کتاب سال در ۱۳۶۸ ، برنده جایزه فستیوال ملی خوارزمی در سال ۱۳۷۰ در علوم محض، استاد نمونه کشوری در سال ۱۳۷۳، شیمی دان برگزیده انجمن شیمی ایران در سال ۱۳۷۴، برنده جایزه کامستک در سال ۱۳۷۴، محقق برگزیده و خاص وزارت علوم در سال ۱۳۷۹، برنده جایزه شیمی همایش چهرههای ماندگار در سال ۱۳۸۱، دریافت نشان لیاقت در پژوهش از رئیسجمهور در سال ۱۳۸۱، کسب جایزه آیسسکو در سال ۱۳۸۴ و استاد ممتاز دانشگاه رازی، نمونههای محدودی از موفقیتهای استاد برجسته پروفسور شمسی پور است.