همافزایی و همکاری پارک علم و فناوری استان و دانشگاه رازی - پرتال اصلی دانشگاه رازی
نشست مشترک رئیس دانشگاه رازی با مشاور معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نشست مشترک رئیس دانشگاه رازی با دکتر مصطفی صفدری مشاور معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۱ در حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه، دکتر مهدی طلایی مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه رازی ضمن خیر مقدم به میهمانان، در سخنانی از فعالیت ۱۸ هسته فناور در مرکز رشد دانشگاه رازی خبر داد و گفت: ۱۵ هسته فناور دیگر نیز در شرف انعقاد قرارداد با مرکز رشد دانشگاه هستند.
وی با اشاره به تلاش برای ارتقاء کیفیت و کمیت فعالیتها در حوزه فناوری افزود: هم اکنون ۱۹ واحد فناور در دانشگاه رازی فعالیت می کنند. همچنین 12 شرکت دانشبنیان نیز در دانشگاه فعال هستند.
در ادامه دکتر صفدری مشاور معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف، در سخنانی اقدامات صورت گرفته در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه رازی را مطلوب ارزیابی کرد و تعامل جدی دانشگاه با معاونت فناوری و نوآوری را مورد اشاره قرار داد.
وی با اشاره به اخذ مجوز تأسیس پارک علم و فناوری بیستون دانشگاه رازی، خواستار تعامل و هم افزایی هرچه بیشتر پارک دانشگاه با پارک علم و فناوری استان کرمانشاه شد.
دکتر صفدری یادآور شد: تقسیم وظایف، تعامل و همافزایی دو پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری بیستون دانشگاه رازی که در شرف راه اندازی است، سبب تسریع در کار و توسعه استان خواهد شد.
در ادامه دکتر محمد نبی احمدی رئیس دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به میهمانان در سخنانی اظهار داشت: با پیگیریهای صورت گرفته، تأسیس پارک علم و فناوری بیستون دانشگاه رازی در جلسه شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورخ یکشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۱، به تصویب رسید.
وی تأسیس پارک علم و فناوری بیستون دانشگاه رازی و فعالیت پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه را منجر به رونق فعالیتها و رقابت همراه با هم افزایی دانست و گفت: این هم افزایی و تعامل سازنده دو پارک علم و فناوری منجر به توسعه و رونق استان خواهد شد.
دکتر احمدی یادآور شد: پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی از افتخارات استان کرمانشاه است و همواره منشأ خدمات ارزنده بودهاست و ما از تجربیات گرانسنگ این پارک در آینده استفاده خواهیم کرد.
وی یادآور شد: امیدواریم فعالیت پارک علم و فناوری بیستون دانشگاه رازی سبب ترویج فرهنگ کارآفرینی، شناسایی نخبگان مستعد و جذب ایدههای ناب و تأسیس واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان شود.
همچنین در این جلسه، دکتر سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در سخنانی به نقش برجسته پارکهای علم و فناوری در زمینه جذب نخیگان، کارآفرینی و اشتغالزایی اشاره کرد.
وی همافزایی و همکاری موثر پارک علم و فناوری استان با دانشگاه رازی را مورد تأکید قرار داد و تعامل دوجانبه را در مسیر توسعه استان موثر دانست.