Last News

۲ دستگاه «فر کامبی استیمر» در سلف سرویس طاقبستان و سلف سرویس مرکزی دانشگاه راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ۲ دستگاه «فر کامبی استیمر» به همراه تجهیزات جانبی در سلف سرویس طاقبستان و سلف سرویس مرکزی دانشگاه راه اندازی شد.

دکتر حسن مرادی معاون دانشجویی دانشگاه رازی در این خصوص اظهار داشت: راه اندازی ۲ دستگاه «فر کامبی استیمر» در راستای توسعه زیرساخت‌های خدماتی و افزایش کیفیت غذای دانشگاه صورت گرفت.

وی با قدردانی از حمایت‌های سرپرست دانشگاه در زمینه ارتقاء تجهیزات سلف سرویس‌های دانشگاه گفت: برای خرید این دستگاه‌ها که از تجهیزات روز و مدرن در نوع خود به شمار می‌آید، بیش از ۶ میلیارد ریال هزینه شده است.

دکتر مرادی با اشاره به اینکه روزانه بیش از ۷ هزار پرس غذا در دانشگاه رازی طبخ و عرضه می‌شود، افزود: خوشبختانه تحول چشمگیری در افزایش کیفیت غذای دانشگاه صورت گرفته که امیدواریم موجب رضایت دانشجویان گرامی، اعضای محترم هیأت علمی، و یاوران علمی و کارکنان خدوم دانشگاه واقع شود.

دکتر مرادی همچنین بیان کرد: معاونت دانشجویی و به ویژه اداره تغذیه دانشگاه همه تلاش خود را برای ارتقاء خدمات به جامعه هدف به کار خواهند گرفت.

شایان ذکر است؛ دکتر محمدنبی احمدی سرپرست دانشگاه با حضور در سلف سرویس دانشگاه از بخش‌های مختلف و همچنین دستگاه‌های تازه خریداری شده بازدید به عمل آورد.

دکتر احمدی بر ارائه هرچه بهتر خدمات به ویژه در حوزه تغذیه تأکید کرد.

همچنین مهندس حیاتی رئیس اداره تغذیه دانشگاه عنوان کرد: در این اداره تلاش بسیاری برای پخت و عرضه غذای خانواده بزرگ دانشگاه رازی و به ویژه دانشجویان صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه کلیه پروتکل‌های بهداشتی در تمام مراحل پخت و پز غذا در سلف سرویس‌های دانشگاه صورت می‌گیرد، افزود: خوشبختانه کیفیت غذای دانشگاه رازی از استاندارد لازم برخوردار است و همچنان تلاش ما برای جلب رضایت جامعه هدف ادامه دارد.

مهندس حیاتی در خصوص کارکرد دستگاه‌های تازه خریداری شده گفت: خوشبختانه این دستگاه‌ها در سرعت بخشی به ارائه خدمات و طبخ غذا و همچنین افزایش کیفیت غذا عملکرد بسیار خوبی دارد و تحول زیادی در اداره تغذیه دانشگاه ایجاد کرده است.

 

آخرین اخبار