لزوم تأسیس "اندیشکده مطالعات زنان" در دانشگاه/"عفاف و حجاب" گوهر وجودی زن - پرتال اصلی دانشگاه رازی
در نشست بانوان دانشگاهی با دکتر خزعلی مطرح شد:
لزوم تأسیس "اندیشکده مطالعات زنان" در دانشگاه/"عفاف و حجاب" گوهر وجودی زن
نشست بانوان دانشگاه رازی با دکتر انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در دانشگاه رازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، همزمان با سفر ریاست محترم جمهوری به استان کرمانشاه، نشست جمعی از بانوان دانشگاه رازی با دکتر انسیه خزعلی معاون محترم رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این نشست، دکتر محمدنبی احمدی، سرپرست دانشگاه رازی ضمن تبریک عید امامت و ولایت و خیرمقدم به همه حضار به ویژه دکتر خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در سخنانی اظهار داشت: امروز شاهد سفر پر خیر و برکت ریاست محترم جمهوری به استان کرمانشاه هستیم و بسیار مفتخریم که دانشگاه رازی از قدوم مبارک سرکار خانم دکتر خزعلی برخوردار شد.
وی افزود: سرکار خانم دکتر خزعلی در خانوادهای پرورش یافتند که استوانهای برای انقلاب هستند و این خانواده معزز در زمان حیات و به خصوص در تاریخ انقلاب اسلامی منشأ خیرات و برکات برای جامعه اسلامی شدهاند. سرکار خانم دکتر خزعلی از خانواده دانشگاهی و یک شخصیت بارز علمی هستند و با حضور ایشان در رأس امور بانوان کشور، روزهای خوبی برای بهبود مباحث مربوط به زنان انتظار میرود.
دکتر احمدی با استناد به آیات، احادیث و روایات دینی، در ارتباط با مقام والای زن اظهار داشت: حقیقتا بهشت زیر پای مادران است و به تعبیر امام (ره) از دامن زن، مرد به معراج میرود و این همه به برکت وجود حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) است.
وی گفت: خداوند متعال در قرآن کریم در مدح مقام والای رسول گرامی اسلام(ص) میفرماید: انک لعلی خلق عظیم، لولاک لما خلقت الافلاک، اما خداوند متعال در مورد وجود مبارک حضرت زهرا سلام الله علیها خطاب به پیامبر گرامی اسلام(ص) میفرماید: اگر حضرت زهرا(س) نبود نه علی (ع)، نه پیامبر(ص) و نه جهان را خلق نمیکردم، در واقع اگر به خاطر وجود مبارک حضرت زهرا(س) نبود پیامبر گرامی اسلام(ص) پا به عرصه وجود نمیگذاشت.
دکتر احمدی افزود: زمانی که مشیت الهی بر این مقدر شد که پیامبر اکرم(ص) صاحب حضرت زهرا(س) شوند، خداوند بزرگ امر فرمودند که مقام و مرتبه پیامبر(ص) ارتقا پیدا کند و چهل روز را به اعتکاف، عبادت و روزهداری بپردازد و بعد به خانه برگردد. در اینجا انسان در مییابد که مقام زن و حضرت زهرا (س) چقدر بالاست و خداوند متعال بر پیامبر اکرم (ص) منّت میگذارد و میفرماید: انا اعطیناک الکوثر... ما به تو کوثر را عطا کردیم و به شکرانه این نعمت نماز بگذار و قربانی کن و اینجاست که عظمت حضرت زهرا(س) برای ما روشن میشود.
وی بیان کرد: در روایت از «مادر» به عنوان یک «مدرسه» نام برده شده است که یک ملت را میتواند به سوی تعالی و تکامل سوق دهد. مقام و کرامت زن این است و این مقام زمانی است که گوهر وجودی زن در صدف «عفاف و حجاب» حفظ شود و رسالت ما با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و ولی امر مسلمین بسیار سنگین است.
دکتر احمدی افزود: امروز در دانشگاه رازی ۷۷ نفر از اعضای هیأت علمی را بانوان تشکیل میدهند که همگی از بانوان تاثیرگذار، مکرمه و محجبه هستند. از این تعداد، چهار نفر با مرتبه استاد، ده نفر دانشیار و ۶۳ نفر با مرتبه استادیاری مشغول به خدمت هستند. همچنین ۱۴۱ نفر از بانوان دانشگاه به عنوان یاوران علمی مشغول به خدمت هستند و 6592 از دانشجویان دانشگاه را بانوان تشکیل میدهند که ظرفیت بالایی است و منشأ خیر در آینده خواهد بود.
دکتر احمدی در پایان گفت: از محضر سرکار خانم دکتر خزعلی معاون محترم رئیس جمهور در امور زنان و خانواده تقاضا داریم که دانشگاه را در تأسیس "اندیشکده مطالعات زنان" یاری نمایند تا به یاری خداوند متعال و با همت دانشگاهیان گامی مؤثر در حوزه اثرگذاری بانوان در عرصههای مختلف در استان کرمانشاه صورت گیرد.