دیدار نوروزی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه رازی + فيلم و عكس - پرتال اصلی دانشگاه رازی
دیدار نوروزی دکتر محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی و هیئت رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت علمی و کارکنان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دیدار نوروزی دکتر محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت علمی و کارکنان، امروز دوشنبه ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات پروفسور شمسیپور کتابخانه مرکزی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، حجتالاسلام و المسلمین جواد افشارنجفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی با تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگان در ماه مبارک رمضان، در سخنانی اظهار داشت: ماه مبارک رمضان بهار قرآن است و ارزش این ماه پرفضیلت ارزش به سبب شأن نزول قرآن کریم است.
وی قرآن کریم را کتاب زندگی و چراغ هدایت انسانها دانست و افزود: در این ماه مبارک شایسته است تأمل کنیم که چقدر قلبهای ما در معرض فهم قرآن قرار دارد.
حجتالاسلام والمسلمین افشار نجفی در پایان با آرزوی توفیق برای همگان یادآور شد: قرآن کریم برای استفاده بشر نازل شده است و إنشاءالله که همه ما نهایت بهره را از این کتاب آسمانی ببریم و همواره با قرآن مأنوس باشیم.
در ادامه دکتر محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، از خداوند متعال برای همگان سالی توأم با موفقیت، سلامتی و برکت و تعالی و ترقی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئلت نمود.
وی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۲ که از سوی رهبر معظم انقلاب به «مهار تورم، رشد تولید» نامگذاری شد، افزود: باید نقش دانشگاه در تحقق شعار سال پررنگ و برجسته شود، از عمده مشکلات کشور این است که مسائل به صورت علمی، دانشبنیان و دانشپایه دنبال نمیشود.
رئیس دانشگاه رازی تأکید کرد: برای تحقق شعار سال، باید مسائل کشور به صورت علمی، دانشبنیان و دانشپایه دنبال شود.
وی در ادامه با اشاره به فعالیتها و برنامههای معاونت فرهنگی و اجتماعی افزود: به طور کلی در کشور، حوزه فرهنگی با مسائل مهم و پیچیدهای مواجه است، بزرگترین سرمایه دشمن نیز متوجه حوزه فرهنگی است.
دکتر احمدی تأکید کرد: حوزه فرهنگی ظرفیت بسیار بالایی برای کار و فعالیت دارد، این حوزه بدون کمک اساتید و کارکنان به توفیقات چشمگیری دست نمییابد.
وی یادآور شد: موضوعات و فعالیتهای فرهنگی باید در کلاسهای درس مطرح شود و در کلاسها به مکارم اخلاق، فضائل انسانی، تعالی و رشد روحی و معنوی دانشجویان بپردازیم.
دکتر احمدی تأکید کرد: در سال ۱۴۰۲ باید یک ساختارشکنی در عرصه فرهنگی ایجاد شود، در این راستا کار فرهنگی تنها رسالت معاونت فرهنگی و اجتماعی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیست بلکه باید به عنوان یک کار بنیادی در دستور کار همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه رازی باشد.
وی در ادامه توفیقات دانشگاه در سال ۱۴۰۱ در حوزه پژوهش و فناوری را یادآور شد و اظهار داشت: ارتقای ۱۱ پلهای جایگاه دانشگاه رازی در حوزه پژوهش، کسب عنوان سرآمد علمی کشور توسط پروفسور شمسیپور، کسب عنوان استاد نمونه کشوری توسط دو عضو هیئت علمی دانشگاه، افزایش شمار دانشمندان پر استناد یک درصد برتر و دو درصد برتر جهان اسلام از جمله موفقیتهای دانشگاه در سال گذشته بود.
دکتر احمدی بیان کرد: در کنار همه این موفقیتها، در حوزه فعالیتهای پژوهشی باید فعالیتهای بسیار جدیتری صورت گیرد و همه اساتید دانشگاه پای کار بیایند.
رئیس دانشگاه رازی افزود: در حوزه معاونت پژوهش و فناوری نیز باید یک ساختارشکنی ایجاد شود و برای رشد فعالیتهای پژوهشی، افزایش مجلات علمی دانشگاهی و اقدامات موثر در این حوزه، معاونت اداری و مالی باید این معاونت را یاری نماید.
وی یادآور شد: با وجود اقدامات، تلاشها و فعالیتهای بسیار، اما همچنان آنگونه که باید، حاشیه امن برای افراد خلاق و مبتکر در دانشگاه ایجاد نشده است.
دکتر احمدی با تأکید بر ضرورت پرهیز از بروکراسی و دیوان سالاری اداری و ضرورت تسهیل نمودن بسترهای لازم برای فعالیتهای موثر علمی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و فناوری تأکید کرد: اگر معاونت اداری و مالی حمایتهای لازم را از سایر معاونتها در راستای توسعه و رشد روزافزون دانشگاه به عمل آورد، روح ابتکار، نوآوری و خلاقیت بیش از پیش در دانشگاه رازی شکفته میشود.
وی با اشاره به اقدامات و دستاوردهای حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: به یاری خداوند متعال در شرایطی که کشورمان با هجمه شدید دنیای استکبار مواجه بود و دشمن توطئه مختلنمودن فعالیتهای آموزشی دانشگاهها را دنبال کرد، فعالیتهای آموزشی دانشگاه رازی با قوت دنبال و کلاسهای درس برگزار شد.
وی همچنین جهتدهی فعالیتهای آموزشی در کشور در مسیر منجر به اشتغالزایی را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: جریان آموزش در عرصه آموزش عالی کشور باید همراه با مهارتآموزی باشد تا منجر به اشتغالزایی شود.
دکتر احمدی اظهار داشت: دانشگاه رازی در سال ۱۴۰۱ طرح «بورسیه شغلی در صنعت» را دنبال کرد. در قالب این طرح، دانشجویان با فعالیت در عرصه صنعت از مزایای بیمه، حقوق و مهارتافزایی برخوردار میشوند و به عبارتی دانشجویان عزیز ماهر و آچار بهدست میشوند.
وی تأکید کرد: اگر طرح «بورسیه شغلی در صنعت» با جدیت در سال جدید دنبال شود، جهش علمی در دانشگاه رازی اتفاق میافتد.
دکتر احمدی همچنین با قدردانی از تلاشها و مجاهدتهای معاونت اداری مالی دانشگاه در پیگیری معوقات حقالتدریس و پرداخت گرنتها افزود: به یاری خداوند متعال در بحث پرداختهای مالی، دانشگاه رازی جزو معدود دانشگاههای کشور است که بدهی ندارد.
وی همچنین مطالبهگری از سوی جامعه دانشگاهی را حائز اهمیت خواند و تشکیل کانون صنفی اعضای غیرهیئت علمی دانشگاه و پیگیری مطالبات کارکنان را در سال جدید مورد تأکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد که جلسات منظم کارکنان دانشگاه با هیئت رئیسه بعد از ماه مبارک رمضان برگزار شود.
لینک کلیپ دیدار نوروزی اعضای خانواده دانشگاه رازی:
https://www.aparat.com/v/E52e1