دانشگاه رازی در حوزه مهندسی شیمی در بین 400- 301 دانشگاه برتر جهان قرار گرفت - پرتال اصلی دانشگاه رازی
براساس نظام رتبهبندی موضوعی شانگهای 2024
دانشگاه رازی در حوزه مهندسی شیمی در بین 400- 301 دانشگاه برتر جهان قرار گرفت
براساس نظام رتبهبندی موضوعی شانگهای 2024، دانشگاه رازی در حوزه مهندسی شیمی در بین 400- 301 دانشگاه برتر جهان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد: دانشگاه رازی موفق شده در نظام رتبهبندی موضوعی شانگهای در سال 2024 در حوزه موضوعی مهندسی شیمی رتبه 400-301 را در جهان کسب کند.
دکتر علی براتی مدیر امور پژوهشی دانشگاه اظهار داشت: نظام رتبهبندی شانگهای یکی از معتبرترین نظامهای رتبهبندی جهان است که در قالب یک پروژه بزرگ در کشور چین برای اولین بار در سال ۲۰۰۳ میلادی توسط دانشگاه شانگهای منتشر شد.
وی یادآور شد: این نظام رتبهبندی از سال 2017 رتبهبندی جهانی موضوعات دانشگاهی (GRAS) را نیز منتشر نموده است.
دکتر براتی افزود: افزود اخیرا نظام رتبهبندی شانگهای برای هشتمین سال متوالی نظام رتبهبندی موضوعی خود را منتشر کرده است که در برگیرنده 5 حوزه کلی: علوم طبیعی (8 رشته)، مهندسی (23 رشته)، علوم زیستی (4 رشته)، علوم پزشکی (6 رشته) و علوم اجتماعی (14رشته) است.
وی با اشاره به اینکه مبنای ارزیابی نظام رتبهبندی شانگهای تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه استنادی معتبر WOS است، افزود: در رتبهبندی موضوعی شانگهای از 5 شاخص عمده استفاده میشود که عبارتند از 1- تعداد مقالات چارک اول در هر حوزه موضوعی، 2- تاثیراستنادی نرمال شده مقالات منتشر شده در هر حوزه موضوعی، 3- نسبت مقالات بینالمللی دانشگاه به کل مقالات دانشگاه، 4- تعداد مقالات در نشریات برتر هر حوزه موضوعی و 5- تعداد برندگان جوایز مشهور بینالمللی.
دکتر براتی با بیان اینکه در رتبهبندی امسال تولیدات علمی دانشگاهها در بازه زمانی 5 ساله (2018 تا 2022) ارزیابی شده است، اظهار داشت: اعضای فرهیخته هیات علمی در رشتههای مختلف دانشگاه در این موفقیت سهیم بودهاند و در این راستا 10 نفر از اعضای هیاتعلمی دانشگاه رازی که بر اساس آمار پایگاه اسکوپوس بیشترین تولیدات علمی را در حوزه موضوعی مهندسی شیمی در بازه زمانی فوق را داشتهاند، عبارتند از:
دکتر سیروس زینالدینی (44 مقاله)، دکتر علیاکبر زینتیزاده (41مقاله)، دکتر مسعود رحیمی (38 مقاله)، دکتر مهدی بحیرایی (31مقاله)، دکتر مجتبی شمسیپور (28مقاله)، دکتر امید امیری (20مقاله)، دکتر امید بختیاری (16مقاله)، دکتر غلامرضا مرادی (14مقاله)، دکتر کیومرث بهرامی (13 مقاله)، دکتر محمدباقر قلیوند و دکتر جمشید بهین (10مقاله).
دکتر براتی در پایان یادآور شد: از کشور ایران 29 دانشگاه در رتبهبندی موضوعی امسال حضور دارند که دانشگاه رازی نیز در حوزه مهندسی شیمی موفق به کسب این افتخار شده است. پیش از این دانشگاه رازی در سالهای 2017 و 2018 موفق شده بود در حوزه مهندسی شیمی در نظام رتبهبندی موضوعی شانگهای در جمع 500 دانشگاه برتر جهان قرار گیرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.