Last News

دکتر محمد رشیدی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دکتر محمد رشیدی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز شنبه 11 تیر ماه 1401 به اتفاق جمعی از مدیران دانشگاه رازی، از بخش‌های مختلف پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بازدید به عمل آورد.

دکتر رشیدی در بازدید از مزرعه، نهالستان، باغ بسته و میوه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی، در جریان دستاوردها و اقدامات اساتید و دانشجویان این مجموعه قرار گرفت.

در ادامه، نشست مشترکی با حضور دکتر محمد رشیدی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی و جمعی از اساتید پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و مسئولان دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، تعدادی از اعضای هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی در سخنانی، ضمن تشریح اقدامات و فعالیت‌های پژوهشی صورت گرفته در زمینه کشاورزی و... به بیان دغدغه‌های خود پرداختند.

دکتر کهریزی عضو هیأت علمی دانشگاه و مدیر شرکت دانش‌بنیان «کشت و توسعه گیاهان دارویی بیستون شفا»، دکتر بهرامی‌نژاد عضو هیأت علمی دانشگاه و مدیر «شرکت دانش‌بنیان سالم فراور باختر» و همچنین تعدادی دیگر از اعضای هیأت علمی؛دکتر بهشتی‌آل‌آقا، دکتر جلالی هنرمند، دکتر بیگ‌زاده، دکتر باقری، دکتر زبرجدی و دکتر امیری‌نژاد ضمن بیان دغدغه‌های خود در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان، خواستار حمایت مجلس شورای اسلامی از فعالیت‌های دانش‌بنیانی و فناورانه دانشگاه در راستای تحقق شعار سال شدند.

در ادامه دکتر محمدنبی احمدی، سرپرست دانشگاه رازی ضمن خیرمقدم به حاضرین و قدردانی از حضور دکتر رشیدی عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در دانشگاه رازی، در سخنانی اظهار داشت: وجود دکتر رشیدی نماینده جوان، جهادی و پرتلاش کرمانشاه در مجلس و حمایت‌های ارزشمند ایشان از حوزه کشاورزی، مایه فخر و مباهات استان است.

وی تعامل هرچه بیشتر مجمع نمایندگان استان و دانشگاهیان را مورد تأکید قرار داد و با طرح پیشنهاد راه‌اندازی «اتاق نمایندگان» در دانشگاه رازی افزود: اساتید متخصص و برجسته‌ای در همه حوزه‌ها در دانشگاه رازی فعالیت می‌کنند که اگر نمایندگان مجلس از ظرفیت این عزیزان به عنوان مشاور استفاده نمایند، قطعاً موجب خیر و برکت برای استان خواهد شد.

دکتر احمدی وحدت و وفاق دانشگاهیان و مجمع نمایندگان را لازمه توسعه در استان و غلبه بر مشکلات دانست و گفت: دانشگاه رازی به دنبال تثبیت «مرجعیت علمی» خود در غرب کشور است و در مسیر جریان سیّال دانشگاه کارآفرین و تلاش برای پویایی عرصه تولید و تجاری‌سازی حرکت می‌کند و اگر با این نگاه به دانشگاه توجه شود می‌توان به ایفای مسئولیت مجموعه برای تحقق شعار سال مزین به «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین» امیدوار بود.

وی با اشاره به معضل بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بیان کرد: تا زمانی که مهارت افزایی در دانشگاه نهادینه و عملیاتی نشود، همچنان شاهد مشکل بیکاری جوانان هستیم. امروزه دانشگاه‌های مطرح جهان در انگلیس، آمریکا، فرانسه، آلمان و... در مهارت افزایی پیشرو هستند. لذا مهارت افزایی با هدف اشتغال آفرینی و خلق ثروت در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

دکتر احمدی یادآور شد: در شرایطی که بیشتر دانشگاه‌های کشور با مشکلات بدهی و بودجه‌ای دست و پنجه نرم می‌کنند، خوشبختانه دانشگاه رازی یک ریال بدهی ندارد و سال گذشته نیز بودجه قابل توجهی دریافت کردیم و موفق به پرداخت 25 میلیارد تومان اعتبار در خصوص طرح همسان‌سازی حقوق شدیم اما به این مسأله واقف باشیم که دانشگاه‌ها باید از وابستگی به بودجه دولتی رهایی یابند و درآمدزایی داشته باشند.

وی خواستار برگزاری نشست‌های مشترک اساتید پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی با کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با هدف معرفی توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و فعالیت‌های خود به ویژه در زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان شد و افزود: بدون شک آنچه دانشگاه را در مسیر مهارف‌افزایی، اشتغال‌زایی، درآمدزایی و خلق ثروت یاری می‌دهد، فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و صنعتی است و باید قدردان این عزیزان باشیم.

در ادامه دکتر محمد رشیدی عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه رازی، دستاوردها و تلاش‌های اعضای هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی را بسیار ارزشمند و افتخارآفرین دانست و در سخنانی اظهار داشت: دانشگاه رازی از دیرباز یک دانشگاه مهم و تحول‌آفرین بوده است و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی این مجموعه همواره منشأ اثر و دارای ظرفیت‌های فراوانی است که می‌تواند در زمینه تولید و مهارت افزایی ایفای نقش نماید.

دکتر رشیدی با بیان اینکه در بحث اشتغال‌زایی و درآمدزایی دانشگاه‌ها از ظرفیت دانشجویان غفلت شده، افزود: پارک‌های علم و فناوری و جهاد دانشگاهی حلقه واسطه بین دانشگاه و صنعت هستند و باید نقش خود را در این زمینه ایفا نمایند.

این عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی بر انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری وزارت علوم با وزارتخانه‌های صمت، نفت، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی با هدف نقش آفرینی دانشگاه در طرح‌های مختلف تأکید کرد.

وی وفاق و همدلی در مجمع نمایندگان را برای نقش آفرینی در توسعه استان ضروری دانست و گفت: مجلس یازدهم، مخالف انحصار، رانت و تعارض منافع است و همه تلاش ما برای خدمت به مردم است.

دکتر رشیدی همچنین ضمن ارزشمند خواندن دستاوردهای اعضای هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی گفت: خروجی فعالیت‌های علمی و پژوهشی اساتید باید در تولید و خلق ثروت نمایان شود و در این راستا از هیچ تلاشی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان به ویژه در حوزه کشاورزی دریغ نخواهیم کرد.


 

آخرین اخبار