گیوه کردی: بررسی گونهها و روشهای بافت - پرتال اصلی دانشگاه رازی
کتاب «گیوه کردی: بررسی گونهها و روشهای بافت» تالیف دکتر امیرحسین علی بیگی عضو هیئت علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه رازی، نصرت اله سپهر و دکتر رضوان قنبری موحد منتشر شد.
کتاب «گیوه کردی: بررسی گونهها و روشهای بافت» علاوه بر پرداختن به تاریخچه، چگونگی تولید انواع گیوه، کلاشهای منطقه غرب را نیز بررسی می کند تا به این وسیله اطلاعات سودمندی را در مورد این پایپوش سنّتی در اختیار علاقهمندان قرار دهد.
تالیف: دکتر امیرحسین علی بیگی نصرت اله سپهر و دکتر رضوان قنبری موحد منتشر شد.
لینک خرید کتاب: https://press.razi.ac.ir/book_433.html