اوّلین نشست از سلسله جلسات «گفتگوهای قرآنی» مدرسه قرآن و عترت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، اوّلین نشست از سلسله جلسات «گفتگوهای قرآنی» مدرسه قرآن و عترت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی باعنوان «تأملی در تفسیر علامه طباطبایی (ره) از آیات ۵۲ و ۵۳ سوره‌ مبارکه حج» با ارائۀ دکتر عباس حاج‌زین‌العابدینی (عضو هیئت علمی گروه الهیات دانشگاه رازی) و با حضور جمعی از استادان، کارمندان و دانشجویان علاقه‌مند در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. 

ترجمۀ آیات 52 و 53 سوره مبارکۀ حج به قرار ذیل است:
 
52 ـ هیچ پیامبرى را پیش از تو نفرستادیم مگر این که هر گاه آرزو مى‌کرد (و طرحى براى پیش برد اهداف الهى خود مى‌ریخت)، شیطان القائاتى در آن مى‌کرد؛ اما خداوند القائات شیطان را از میان مى‌برد، سپس آیات خود را استحکام مى‌بخشید و خداوند علیم و حکیم است
 
53 ـ هدف این بود که خداوند القاى شیطان را آزمونى قرار دهد براى آنها که در دل‌هایشان بیمارى است، و آنها که سنگدلند، و ظالمان در عداوت شدید دور از حق قرار گرفته‌اند!
 
دکتر زین‌العابدینی انسان را به سه ساحت کلّی «باور و اندیشه»، «احساسات و عواطف» و «اراده و تصمیم» تقسیم کرد. او برای تبیین معنای آیات مورد نظر توضیح داد که ضعف و نواقص انسان در ساحت «احساسات و عواطف» روی چگونگی استفادۀ او از عقل و اندیشه‌اش تأثیر می‌‎گذارد و به همین دلیل است که انسان‌های بیماردل و سنگ‌دل در تشخیص حق و باطل دچار خطا می‌شوند. به‌ عبارت دقیق‌تر، چنین افرادی به جای پذیرش سخن، پیام یا دعوت حق، همواره دنباله‌رو القائات شیطان می‌شوند.
 
در پایان نشست، شرکت‌کنندگان پرسش‌هایی مطرح کردند و دربارۀ مباحث مطرح‌شده گفتگویی شکل گرفت.

آخرین اخبار