نشست صمیمانه جمعی از اعضای هیأت علمی و کارمندان اصولگرای دانشگاه با سرپرست دانشگاه - پرتال اصلی دانشگاه رازی
نشست صمیمانه جمعی از اعضای هیأت علمی و کارمندان اصولگرای دانشگاه با سرپرست دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نشست صمیمانه جمعی از اعضای هیات علمی و کارمندان اصولگرای دانشگاه با سرپرست دانشگاه، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۳، در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.
در این نشست که تعدادی از اعضای هیأت علمی و یاوران علمی دانشگاه حضور داشتند، مطالبات، دغدغهها و نقطهنظرات خود را در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه بیان کردند.
حاضرین ضمن خوشآمدگویی به دکتر فتحالهی سرپرست دانشگاه و آرزوی موفقیت برای ایشان، حمایت خود از سرپرست دانشگاه را اعلام و در سخنانی، بر وفاق و اجماع دانشگاهیان برای کمک به مدیریت دانشگاه در جهت تعالی، پویایی و ارتقاء مجموعه تاکید کردند.
از مهمترین دغدغهها و مطالبات همکاران دانشگاهی در این جلسه، ضرورت شایستهسالاری در انتصاب مدیران، توجه به اصل مطالبهگری و شفافیت، توجه به انتقاد دانشگاهیان در جهت اصلاح و رشد دانشگاه، همگرایی و ایجاد وفاق در راستای اهداف دانشگاه، تحقق منویات مقام معظم رهبری و دلسوزی برای نظام و انقلاب و ضرورت حاکمیت علم و اخلاق بود.
از موضوعاتی که در این جلسه مورد توجه حاضرین قرار گرفت، ضرورت ارتباط مستقیم دانشگاهیان با مدیریت دانشگاه و ایجاد ظرفیت و بستری برای تحقق این مهم بود.
همچنین برخی از همکاران دانشگاه، مطالباتی در خصوص ضرورت تأمین تجهیزات آزمایشگاهی و توجه به مطالبات اعضای هیأت علمی پژوهشی و کارکنان مطرح کردند.
همچنین ضرورت بهرهمندی از ظرفیت نیروی انسانی دانشگاه، توجه به توانمندیهای کارکنان در راستای سازندگی و پیشبرد اهداف دانشگاه نیز مورد تاکید قرار گرفت.
حاضرین در این نشست اعلام کردند که فارغ از هرگونه چشمداشتی، یاریرسان مدیریت دانشگاه برای تحقق اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و آموزش عالی کشور هستند.
در ادامه دکتر جمال فتحالهی سرپرست دانشگاه در سخنانی، با قدردانی از حضور همکاران در این نشست، اظهار داشت: امیدواریم که تمام همکاران برای حل مسائل دانشگاه دغدغهمند باشند، ما علاقهمندیم که همکاران، مشکلات و مسائل مختلف را به مدیریت دانشگاه منتقل کنند.
دکتر فتحالهی از تهیه برنامه عملیاتی برای اجرای برنامه راهبردی دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: برای تهیه این برنامه از حدود ۴ ماه پیش مقدمات کار فراهم شده و سعی بر این بوده که از ۱۰ سال تجربه در سازمان برنامه و بودجه و حوزه تخصصی مطالعاتی خود یعنی حوزه برنامهریزی برای تدوین آن، متناسب با شرایط دانشگاه و اسناد بالادستی استفاده نمایم.
وی برنامه عملیاتی دانشگاه را ملاک عمل مدیریت مجموعه دانست و عنوان کرد: دانشگاه رازی با بیش از ۱۰ هزار دانشجو، حدود ۱۰۰۰ نفر عضو هیأت علمی تمام وقت و پاره وقت و ۱۱۰۰ نفر یاور علمی در شیوههای مختلف همکاری با دانشگاه، از یک ظرفیت عظیم نیروی انسانی برخوردار است. ایجاد شرایط مناسب برای فعالیت این منبع عظیم نیروی انسانی به سمت تحقق اهداف دانشگاه، ضامن ارتقاء دانشگاه است.
دکتر فتحالهی تاکید کرد: مهمترین ظرفیتی که ما در اختیار داریم، «نیروی انسانی» است و بهترین کمک در جهت به کارگیری نیروی عظیم انسانی، ایجاد «حس امنیت» است، در واقع هر یک از همکاران ما و دانشگاهیان عزیز باید این احساس امنیت را داشته باشند که تلاشها و زحمات آنها برای پویایی مجموعه دیده میشود.
سرپرست دانشگاه افزود: این هدف یقیناً به سرعت و در زمان کوتاهی محقق نخواهد شد بلکه نیازمند همافزایی دانشگاهیان و برنامهریزی صحیح هستیم.
دکتر فتحالهی «مدیریت تعارضها» را از مهمترین وظایف مدیران دانست و افزود: متاسفانه بسیاری از مدیران، مدیریت تعارض را به عنوان یک وظیفه اصلی مدیر به رسمیت نمیشناسند، در صورتی که شرط همافزایی و همگرایی و در حقیقت ایجاد «وفاق»، تلاش در راستای مدیریت تعارضات است.
دکتر فتحالهی «شایستهسالاری» و «شایستهگزینی» را از رسالتهای مدیریت دانشگاه عنوان کرد و افزود: این مهم در حقیقت نیازمند یک طرف عرضه و یک طرف تقاضا است، ما نیازمند راهکارهایی برای عرضه شایستهسالاری و همچنین کمک دانشگاهیان برای فراهمشدن تقاضای شایستهسالاری هستیم.
وی با بیان اینکه انتصابات بر اساس شایستهسالاری و بر اساس شاخصهای مشخص شده در حوزههای مختلف صورت میگیرد، گفت: تلاش ما این است که از مدیران توانمند و دارای برنامه مطابق با برنامه عملیاتی دانشگاه استفاده نماییم.
دکتر فتحالهی همچنین بیان کرد: این مسئله که «مجموعه منابع دانشگاه چگونه برای رشد دانشگاه بسیج شوند؟» در برنامه عملیاتی آمده است و در حقیقت به دنبال این هستیم که این برنامه عملیاتی به بودجه وصل شود.
سرپرست دانشگاه تاکید کرد: بنده نگاه سیاسی برای بکارگیری مدیران دانشگاه ندارم و به دنبال این هستیم که «تفکر برنامهای» در دانشگاه حاکم شود.
دکتر فتحالهی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای همه دانشگاهیان از همکاران دانشگاهی خواست که زمینهساز شفافیت و یاریرسان مدیریت دانشگاه برای کمک به تعالی، رشد و پیشرفت مجموعه و ایجاد فرهنگ مناسب نقد و انتقاد باشند.