نشریه روانشناسی پیری دانشگاه رازی بالاترین ضریب تأثیر در میان نشریات روانشناسی کشور را دارد - پرتال اصلی دانشگاه رازی
در پایگاه استنادی ISC
نشریه روانشناسی پیری دانشگاه رازی بالاترین ضریب تأثیر در میان نشریات روانشناسی کشور را دارد
نشریه روانشناسی پیری به سردبیری دکتر خدامراد مومنی از نشریات دانشگاه رازی دارای رتبه الف از وزارت عتف، در چارک اول ISC قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، براساس آخرین گزارش نشریات دارای چارک و ضریب تأثیر در پایگاه استنادی ISC، در مجموع 1800 عنوان نشریه دارای ضریب تأثیر بودند که از این تعداد 16/45 درصد در چارکهای اول ( (Q1و دوم (2Q) قرار دارند. نشریه روانشناسی پیری به سردبیری دکتر خدامراد مومنی از نشریات دانشگاه رازی دارای رتبه الف از وزارت عتف، در چارک اول ISC قرار دارد؛ طبق گزارش مذکور، این نشریه دارای بالاترین ضریب تأثیر (2/018) در میان نشریات روانشناسی کشور است.
دکتر کیانوش چقامیرزا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی در گفتگو با روابط عمومی ضمن اعلام آخرین گزارش وضعیت نشریات ایرانی توسط ISC و تبریک به ارکان نشریه و تشکر از زحمات ایشان، اظهار داشت: نمایهسازی نشریات در پایگاههای استنادی به رویتپذیری بهتر نشریه و بهبود مشارکت در همکاریهای علمی منجر شده و مسیر تحقق مرجعیت علمی کشور را هموارتر میکند.
وی افزود: عملکرد مجلات نمایه شده در ISC بر اساس تحلیلها و شاخصهای استنادی ارزیابی و نشریات دارای ضریب تاثیر در قالب "پایگاههای نشریات علمی ISC-JCR" ارائه و در اختیار جامعه علمی قرار میگیرد. این پایگاه بعد از پایگاههای کلاریوت آنالیتیکس و اسکوپوس، سومین پایگاه استنادی بینالمللی است که با بهرهگیری از استانداردهای علم سنجی بینالمللی، به تحلیل استنادی و رتبهبندی نشریات علمی میپردازد.
دکتر چقامیرزا یادآور شد: اکنون 7 نشریه از نشریات دانشگاه در این پایگاه نمایه میشود که 4 نشریه در چارک اول و 3 نشریه در چارک سوم قرار دارد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی در پایان اظهار امیدواری کرد که شاهد ارتقاء جایگاه نشریات علمی دانشگاه در سطح ملی و بینالمللی باشیم.
دکتر خدامراد مومنی سردبیر نشریه روانشناسی پیری دانشگاه رازی