در اختتامیه ابررویداد اینوتکس ۲۰۲۴، طرح استادان دانشگاه رازی در حوزه صنایع غذایی به عنوان طرح برتر معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، مراسم اختتامیه ابررویداد اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار و برگزیدگان بخش‌های مختلف این ابررویداد معرفی شدند.

این رویداد علمی در سطح کشوری در پارک علم و فناوری پردیس در تهران در تاریخ ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ همزمان با روز‌های پایانی سیزدهمین نمایشگاه بین‌­المللی نوآوری و فناوری با شعار زیست بوم نوآوری و فناوری در زیر یک سقف برگزار و پس از ارائه سایر طرح­‌های کاربردی در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی، طرح تولید بذر و تجاری سازی فرآورده‌­های ذرت مومی توسط استادان دانشگاه رازی (دکتر محسن سعیدی، دکتر محمود خرمی­وفا، دکتر نسرین تیموری (پسادکتری) و دکتر اکبر شعبانی) موفق به کسب رتبه یک کشوری شد.

لازم به ذکر است که رقابت استانی این رویداد علمی، در دی ماه ۱۴۰۲ برگزار شد. در این رقابت در حوزه صنایع غذایی طرح فوق موفق به کسب رتبه اول استانی شد.

 

آخرین اخبار