درخشش دانشگاه رازی در سیزدهمین جشنواره بینالمللی حرکت - پرتال اصلی دانشگاه رازی
اختتامیه سیزدهمین جشنواره بینالمللی حركت با حضور وزیر علوم تحقیقات وفناوری، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره بینالمللی حركت، ويژه آثار و دستاوردهای علمی دانشجویی «حرکت» در روز دوشنبه ۲۵ اسفند ماه ۱۳۹۹ با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات وفناوری، دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مهندس عسکری مدیر کلّ فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و جمعی از مسئولان به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار گردید.
دکتر طهماسب علیپوریانی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی در این خصوص اظهار داشت: حضور 13 ساله دانشگاه رازی در جشنواره حرکت به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی وزارت عتف و عملکرد شایان تقدیر انجمنهای علمی دانشگاه رازی در دوره اخیر اگر چه شگفتانگیز است اما حقیقتاً برنامهریزی شده و قابل پیشبینی بود، لذا قبل از هرکس و هر چیز باید به دانشجویان عزیز، این فرزندان برومند دانشگاه، تبریک، دستمریزاد و خداقوت گفت که به وجهی غرورآفرین از شعار راهبردی انجمنهای علمی دانشگاه رازی که «انجمنهای علمی نمایشی از همت، نشانی از هویت» بوده است دفاع نمودند و سپاسگزار همه عزیزانی هستیم که با مدیریت، راهنمایی و حمایت خود بستر چنین توفیق بزرگی را ایجاد نمودند.
ایشان افزود: ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر اعلمیآلآقا، جناب آقای دکتر احسان امیری، باشگاه دانشجویان، همۀ اساتید محترم مخصوصا مشاوران علمی انجمنها، کمیته حمایت و نظارت و مسئولان محترم دانشکدهها، سزاوار قدردانی و شریک جدی این موفقیت بزرگ هستند که از خداوند بزرگ خیر دنیا و آخرت آنها را خواهانیم.
دکتر علیپوریانی افزود: اهم نکات مکمل در سنجش و اهمیت این توفیق را هم به جهت فرایند تکاملی جهش علمی دانشگاه رازی نسبت به عملکرد سالهای قبل خود و هم نسبت به دیگر دانشگاههای کشور در حوزۀ وزارت عتف میتوان در موارد زیر دانست:
1. دانشگاه رازی در جشنوارههای سنوات گذشته نتوانسته است بیش از یک انجمن برگزیده را به جامعۀ علمی بینالمللی معرفی نماید.
2. اگرچه دانشگاه رازی در جشنواره اخیر و در بخش انجمن پویا توانست از 96 اثر و 43 دانشگاه شرکتکننده، رتبههای برگزیدۀ اول، دوم و سوم را از آن خود کند ولی مطابق آییننامه جشنوارۀ اخیر، صرفا به انتخاب یک انجمن برگزیده بسنده نمودند و إلّا دانشگاه رازی میتوانست انجمنهای برگزیده را به عدد 9 رسانده و خود را در جمع سه دانشگاه برتر ببیند.
3. اگرچه دانشگاه رازی پس از دانشگاههای تبریز، تهران، شیراز و محقق اردبیلی توانست در جمع پنج دانشگاه برتر قرار گیرد اما فراتر از دانشگاههای مطرحی چون صنعتی شریف، امیرکبیر، علم و صنعت، تربیت مدرس، خواجه نصیر، فردوسی مشهد، اصفهان، صنعتی اصفهان، شهید چمران و امثالهم شایان تقدیر است به وجهی که ستایش مسئولین وزارت عتف و داوران محترم جشنواره را برانگیخت.
4. سنجش دانشگاه رازی در میان دانشگاههای غرب کشور نیز حائز اهمیت است، یعنی این توفیق در حالی میسر گردید که دانشگاههای همدان و ایلام از احراز انجمن برگزیده و یا شایستۀ تقدیر محروم ماندند و دانشگاه لرستان به دو انجمن برگزیده قناعت نمود.
دکتر علیپوریانی بیان داشت: براین باوریم حرکت استان در مسیر توسعه در گرو تربیت و تولید همین جوانان پرشور و باشعوریست که پرچم حرکت دانش بنیان را در عرصۀ ملّی و بینالمللی برافراشتهاند، لذا وظیفه خود میدانم در آستانه اعیاد شعبانیه و عید باستانی نوروز، به نمایندگی از حوزه معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه ، افتخار آفرینی انجمنهای حاضر در جشنواره را به خانواده بزرگ دانشگاه رازی به ویژه انجمنهای علمی دانشجویی ودانشجویان گرانمایه تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامتی، بهروزی و توفیقات بیش از پیش همه را از خدای مهربان میطلبم.
اسامی برگزیدگان دانشگاه رازی در این جشنواره بین المللی به شرح زیر است:
1.کسب رتبه اول در بخش انجمن برتر توسط انجمن علمی دانشجویی مهندسی معماری
2.کسب رتبه دوم در بخش انجمن برتر توسط انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات انگلیسی
3.کسب رتبه اول در بخش انجمن پویا توسط انجمن تولید و ژنتیک گیاهی
4.کسب رتبه دوم در بخش خلاقانه توسط انجمن علمی دانشجویی مهندسی معماری
5.کسب رتبه سوم در بخش کارآفرینی توسط انجمن علمی دانشجویی ترویج و کشاورزی
6.کسب رتبه سوم در بخش ویژه جشنواره توسط انجمن علمی دانشجویی تولید و ژنتیک گیاهی
7.کسب مقام شایسته تقدیر در بخش ایده شو توسط انجمن علمی دانشجویی تولید و ژنتیک گیاهی