نشست بررسی راهکارهای تحقق شعار سال در معاونت پژوهش و فناوری - پرتال اصلی دانشگاه رازی
نشست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در خصوص بررسی راهکارهای تحقق شعار سال برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دومین نشست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در خصوص بررسی راهکارهای تحقق شعار سال، ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.
در این جلسه دکتر علیرضا زبرجدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ مزین به شعار «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین»، همافزایی بخشهای مختلف دانشگاه برای تحقق منویات مقام معظم رهبری را مورد تأکید قرار داد.
وی هدف اصلی مجموعه دانشگاه رازی را عملیاتی کردن شعار سال دانست و افزود: در سالهای اخیر، مقام معظم رهبری توجه ویژهای به موضوع تولید و اشتغال زایی دارند و با نامگذاری امسال به شعار «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین»، بار دیگر بر این مهم تأکید نمودند که مسئولین باید توجه ویژهای به این بخش از اقتصاد دانش بنیان داشته باشند.
دکتر زبرجدی با اشاره به تأکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ارائه برنامهها و اهداف دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با محوریت تحقق شعار سال گفت: دانشگاه وظیفه خطیری برای عملیاتی نمودن شعار سال دارد و باید از همه ظرفیتها برای تحقق آن استفاده شود.
دکتر زبرجدی ضمن اشاره به اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامههایی برای حمایت از تولیدات شرکتهای دانشبنیان دارد، گفت: از محورهای شعار سال، موضوع «دانشبنیان» است و همین مسأله رسالت دانشگاه را به وضوح نشان میدهد.
وی با اشاره به اهمیت شرکتهای دانش بنیان در افزایش اشتغالزایی گفت: برای تحقق اهداف مد نظر مقام معظم رهبری در زمینه افزایش دو برابری شرکتهای دانشبنیان باید نسبت به اصلاح قوانین حذف بوروکراسی غیرضروری به ویژه در زمینه تسهیل گری توجه شود.
در این جلسه که جمعی از رؤسای دانشکده ها، اساتید و مدیران ذیربط حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه حضور داشتند، ضمن ارائه دیدگاهها و نقطه نظرات از سوی حاضرین در خصوص موضوع نشست، بر تداوم این جلسات تا حصول نتیجه مطلوب تأکید شد.
تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت، تمرکز بر حوزههای اقتصادی استان یه ویژه کشاورزی، تقویت زیرساختهای دانشبنیانی و افزایش شمار شرکتهای دانش بنیان، تشکیل «کانون تفکر» در ارتباط با صنعت، هدایت چشمگیر تحقیقات و پژوهشهای دانشگاه به سمت موضوعات تقاضامحور و برطرف نمودن مسائل استان، استقرار پارک علم و فناوری در دانشگاه، توجه جدی نسبت به استارتاپ های و افزایش شرکتهای دانشبنیان در سطح استان، شناسایی شبکههای تخصصی در حوزههای مختلف اقتصادی از مهمترین مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.
همچنین تاکید بر نگاه دانشبنیانی از سوی مدیران و استفاده بهینه از منابع برای جلوگیری از هدررفت سرمایهها و علم محور بودن فعالیتها و برنامههای استان از دیگر مواردی که مورد تاکید قرار گرفت.