دکتر محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی از دفتر خبرگزاری مهر در استان کرمانشاه، بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی؛ دکتر محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی در مورخ 31 خرداد ماه 1402 از دفتر خبرگزاری مهر در استان کرمانشاه، بازدید به عمل آورد و با سرپرست و هیئت تحریریه این رسانه دیدار و گفتگو کرد و با گروه‌های خبری این رسانه و کارکرد آنها آشنا شد.

دکتر احمدی از تلاش‌ خبرنگاران گروه‌های مختلف خبرگزاری مهر به‌ویژه در حوزه اطلاع‌رسانی اخبار دانشگاه رازی قدردانی کرد.

در این دیدار که دکتر امین زارع مدیر حوزه ریاست دانشگاه رازی نیز حضور داشت، آقای امیر مهتران سرپرست خبرگزاری مهر در استان کرمانشاه گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های این خبرگزاری ارائه کرد.

دکتر محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی در این بازدید با خبرنگاران خبرگزاری مهر به گفتگو نشست.

اطلاع‌رسانی درست مهم‌ترین رسالت اجتماعی

دکتر احمدی در دیدار با مجموعه خبری خبرگزاری مهر استان کرمانشاه به اهمیت و نقش رسانه در اطلاع رسانی در جامعه اشاره و اظهار داشت: خبرگزاری مهر با توجه سابقه طولانی مدت خود در راستای اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع به خوبی عمل کرده و جزو رسانه‌های فعال و دقیق در زمینه اطلاع‌رسانی بوده اما با توجه به اینکه فضای مجازی و تولید محتواهای که از خارج کشور تولید می‌شود، نیازمند تقویت و رفع کمبودهای رسانه‌ای در تمام سطوح هستیم.

وی با بیان اینکه همه مردم به واسطه استفاده از فضای مجازی در این دریا غرق شده‌اند، افزود: بر همین اساس تولید محتوای خوب، صحت سنجی علمی و دقیق از جانب رسانه‌های داخلی و خود مردم در امر تقویت سواد رسانه‌ای بسیار مهم است چرا که امروز جمهوری اسلامی در فضای رسانه داخلی و خارجی مظلوم واقع شده و رسانه برای نمایش واقعیات مهمترین نیاز جمهوری اسلامی است.

دکتر احمدی در ادامه به دستاوردها و تخصیص اعتبارات به دانشگاه رازی استان کرمانشاه اشاره و تصریح کرد: دانشگاه رازی در سال ۱۴۰۰ توانست بیشتر از ۱۱۰ درصد و در سال ۱۴۰۱ بیشتر از ۱۱۱ درصد از اعتبارات تخصیص یافته خود را توانست جذب کند.

رئیس دانشگاه رازی خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات دانشگاه رازی که برای نخستین بار در تاریخ این دانشگاه انجام داده؛ پرداخت ماهیانه حق‌التدریس اساتیدی بود که پیش‌تر به صورت ماهانه نبود بلکه چندین ماه یکبار پرداخت می‌شد و همچنین با توجه به اجرای طرح جهش علمی که بر مبنای عملکرد قبل انجام می‌گیرد پرداختی‌های این طرح در اواخر آذر ماه برای تمامی شرکت کنندگان صورت گرفت.

جذب کامل اعتبارات تخصیصی توسط دانشگاه رازی طی ۲ سال گذشته

وی با بیان اینکه موتور محرک دانشگاه پژوهش و اختراع است، عنوان کرد: در ابتدای شروع فعالیت کار خود دانشگاه رازی تنها دانشگاهی بودیم که طرح همسان‌سازی حقوق اعضای هیئت علمی صورت نگرفته بود که با وجود اینکه در اوایل اعتبار و بودجه قابل توجهی در دست نبود اما با تأکیدات فراوان معوقات پرداخت شد.

رئیس دانشگاه رازی در ادامه به لزوم و اهمیت به قشر نخبه جامعه تاکید و بیان کرد: با توجه به اینکه در استان کرمانشاه افراد نخبه‌ای داریم و با دستاوردهای فراوانی از این قشر رو به رو هستیم اما تاکنون رسیدگی‌های لازم به آنها صورت نگرفته و اگر این افراد نخبه در کشور خود می‌مانند تنها به عشق وطن، امام و شهدا است وگرنه امکانات در سایر کشورها برای آنها فراهم‌تر است.

دکتر احمدی اضافه کرد: در حوزه پژوهشی دانشگاه رازی در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ در نظام رتبه‌بندی آی. اس سی با وجود سختی‌های فراوان در ارتقا یک پله‌ای آن اما 11 پله ارتقا برای این دانشگاه به ثبت رسید و در بحث سرآمدان علمی کشور نیز پروفسور شمسی‌پور از دانشگاه رازی استان کرمانشاه توانست این موفقیت را کسب کند و دانشگاه رازی در کنار دانشگاه تهران جزو ۲ دانشگاه نمونه کشور در این حوزه معرفی شود.

۴۰۰ واحد خوابگاه متاهلان در دانشگاه رازی کرمانشاه ساخته می‌شود

دکتر احمدی با اشاره به اقدام جدی دانشگاه رازی برای احداث خوابگاه متأهلی اظهار داشت: احداث خوابگاه متاهلی برای دانشجویان دانشگاه رازی یکی از اقدامات دانشگاه است که با وجود مشکلات و سختی‌های پیش رو در تأمین اعتبار این طرح اما پیگیری لازم را انجام داده است.

وی افزود: دانشگاه رازی هم‌اکنون تنها یک خوابگاه ۱۶ واحدی برای دانشجویان دارد که با توجه به درخواست و پیگیری‌های صورت گرفته دانشگاه رازی به عنوان اولین دانشگاه در کشور مجوز احداث خوابگاه متاهلی ۴۰۰ واحدی دریافت کرده و در همین جهت تاکنون جلسات متعددی جهت بررسی و اجرای طرح نیز انجام گرفته است.

رئیس دانشگاه رازی با تاکید بر اینکه برای ساخت هر واحد خوابگاه متأهلی حدود ۵۵۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده، تصریح کرد: در ابتدا دولت حدود هفت هزار میلیارد تومان برای حمایت از خوابگاه‌های متاهلی در نظر گرفت و تحویل مجلس شورای اسلامی داد اما در رفت و برگشت‌های انجام شده این اعتبار به ۵۰۰ میلیارد تومان تقلیل یافت.

دکتر احمدی ادامه داد: با توجه به اینکه ۲۰۰ دانشگاه در حال فعالیت در کشور داریم اما این اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی با هزینه‌های برآورده شده تنها پاسخگوی ۴۰۰ واحد خوابگاه دانشگاه رازی خواهد بود و به همین دلیل اجرای این پروژه ۴۰۰ واحدی به لحاظ اعتباری با ریسک همراه خواهد بود.

وی به ساخت و تحویل خوابگاه متاهلی دانشجویی در ۲ مرحله تاکید و خاطر نشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده عملیات ساخت خوابگاه متاهلی دانشجویان در مرحله نخست با ۱۳۶ واحد تا ماه آینده آغاز خواهد شد.

رئیس دانشگاه رازی گفت: برای ساخت و اجرای خوابگاه متاهلی با دستگاه‌های مربوطه از جمله راه و شهرسازی و بانک‌های عامل همکاری و هماهنگی لازم صورت گرفته اما اجرای ثمر بخش این طرح نیازمند پشتوانه مالی قوی‌است.

دکتر احمدی در پایان بر ضرورت ساخت خوابگاه‌های متاهلی تأکید و بیان کرد: با توجه به آمار پایین جمعیت و ازدواج جامعه نیازمند حرکت به سوی اقداماتی است که باعث افزایش این آمار شود که با ساخت خوابگاه‌های متاهلی گامی در مسیر امید آفرینی و تشویق به ازدواج داشت.

 

آخرین اخبار