گروه آموزشی علوم پایه دامپزشکی - دانشکده دامپزشکی
گروه آموزشی علوم پایه
معرفی گروه علوم پایه
گروه علوم پایه در سال ۱۳۸۹ به عنوان یک گروه مستقل دانشکده دامپزشکی تاسیس گردید. این گروه شامل بخش های علوم تشریح (آناتومی و جنین شناسی)، بافت شناسی و آسیب شناسی، بیوشیمی، فیزیولوژی و فارماکولوژی، انگل شناسی، میکروبیولوژی (باکتری شناسی، قارچ شناسی، ایمنی شناسی و ویروس شناسی)، بهداشت و کنترل کیفی موادغذایی و آبزیان می باشد. دوره های تحت آموزش توسط این گروه شامل دوره دکتری عمومی دامپزشکی و کارشناسی ناپیوسته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی می باشند. گروه علوم پایه و پاتوبیولوژی با داشتن آزمایشگاه های بیوشیمی، فیزیولوژی و فارماکولوژی، بافت شناسی و آسیب شناسی، انگل شناسی، میکروب شناسی و قارچ شناسی، ایمنی شناسی و ویروس شناسی، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی و سالن تشریح در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی فعال بوده و در این زمینه جهت سرویس دهی به مراکز علمی-پژوهشی کشور آماده هر گونه همکاری میباشد.
مدیران گروه علوم پایه از زمان تاسیس تاکنون:
دکتر اسحاق کریمی از سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱
دکتر فرید رضایی از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳
دکتر یاسر شهبازی ازسال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶
دکتر نادر گودرزی از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸
دکتر طیبه محمدی از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰
دکتر نسیم شاویسی از سال ۱۴۰۰ تا اکنون
مدیر گروه علوم پایه
لیست اساتید به همراه مرتبه علمی
Counter | اساتید | مرتبه علمی |
---|---|---|
1 | یاسر شهبازی | دانشیار |
2 | محمد هاشم نیا | دانشیار |
3 | نادر گودرزی | دانشیار |
4 | عبدالعلی چاله چاله | استادیار |
5 | فرید رضایی | استادیار |
6 | زهرا مینوش سیاوش حقیقی | استادیار |
7 | صمد علی محمدی | استادیار |
8 | آزاده فروغی | استادیار |
9 | مهرداد پویانمهر | استادیار |
10 | نسیم شاویسی | استادیار |
11 | فاطمه حسین پور جغدانی | استادیار |
12 | طیبه محمدی | استادیار |
13 | یوسف آذرخش | استادیار |
لیست کارشناسان گروه به همراه شماره تماس
ردیف | کارشناسان |
عنوان آزمایشگاه | شماره تماس |
---|---|---|---|
1 | نوراله پاکدل | انگل شناسی | ۰۸۳-۳۸۳۲۰۰۴۱ داخلی ۲۰۵ |
2 | سیده سهیلا رضوی | بیوشیمی |
۰۸۳-۳۸۳۲۰۰۴۱ داخلی ۱۰۴ |
3 | فاطمه رضایی | ایمنی شناسی و ویروس شناسی | ۰۸۳-۳۸۳۲۰۰۴۱ داخلی ۲۱۰ |
4 | سارا فلاحی | آسیب شناسی و بافت شناسی | ۰۸۳-۳۸۳۲۰۰۴۱ داخلی ۲۰۴ |
5 | صنم نیک پی | میکروبیولوژی و بهداشت مواد غذایی | ۰۸۳-۳۸۳۲۰۰۴۱ داخلی ۲۰۹ |
لیست آزمایشگاه های آموزشی و تحقیقاتی گروه
- آسیب شناسی و بافت شناسی
- انگل شناسی
- ایمنی شناسی و ویروس شناسی
- بیوشیمی، فیزیولوژی و فارماکولوژی
- بیوتکنولوژی تولید مثل
- سالن تشریح و کالبد شناسی
- طیف سنجی جذب اتمی
- عمومی
- میکروبیولوژی و بهداشت مواد غذایی
- مرکز نگهداری و پرورش حیوانات آزمایشگاهی