67

دیدار مسئولان دانشگاه رازی با خانواده‌های معظم دو شهید والامقام جنگ رمضان

رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مدیران دانشگاه، با حضور در منزل دو شهید گرانقدر «یوسف مرادی» و «بهنام میوند»، با خانواده‌های معزز این دلاورمردان جنگ رمضان دیدار و همدردی کردند.

رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مدیران دانشگاه، با حضور در منزل دو شهید گرانقدر «یوسف مرادی» و «بهنام میوند»، با خانواده‌های معزز این دلاورمردان جنگ رمضان دیدار و همدردی کردند.

بر اساس این گزارش، در روز دوشنبه ۳۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۵، دکتر جمال فتح‌اللهی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین محرابی رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، رئیس دفتر ریاست و هیئت همراه، در منزل دو تن از شهدای والامقام جنگ رمضان ـ شهیدان «یوسف مرادی» و «بهنام میوند» ـ حضور یافتند.

در این دیدار صمیمانه، حجت‌الاسلام والمسلمین محرابی ضمن ابراز همدردی و عرض تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت این عزیزان، به تبیین جایگاه بلند شهید پرداخت. ایشان با اشاره به قرب الهی و منزلت رفیع شهدا در حریم قدس ربوبی، تأکید کرد: شهدا نه‌تنها به درجه قرب نائل می‌آیند، که از مقام شفاعت نیز برخوردار خواهند شد.

دکتر جمال فتح‌اللهی، رئیس دانشگاه رازی، با ابراز همدردی و تسلیت مجدد به خانواده‌های معزز شهدا، با بیانی عارفانه یادآور شد: شهدا ره صدساله را یک‌شبه پیمودند و به مقاماتی دست یافتند که در توصیف نمی‌گنجد.

در ادامه، معاون فرهنگی دانشگاه رازی با ابراز همدردی عمیق، آمادگی کامل دانشگاه را برای ضبط و ثبت خاطرات، تهیه کلیپ‌های یادبود، و اجرای برنامه‌های فرهنگی فاخر با بهره‌مندی از ظرفیت کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی‑دانشجویی اعلام کرد و این مهم را منوط به خواست و اجازه خانواده‌های معزز شهدا دانست.

شایان ذکر است که پدران این دو شهید سرافراز، جنابان «غلامرضا مرادی» و «عباس میوند»، از بازنشستگان خدوم دانشگاه رازی و جزئی از خانواده بزرگ این نهاد علمی به شمار می‌روند.


شناسه : 40555894

آخرین اخبار