مرکز نوآوری صنایع شیمی و پتروشیمی دانشگاه رازی در راستای توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در استان و با اهداف ذیل ، اقدام به برگزاری مجموعه کارگاه‌های تخصصی در حوزه کارآفرینی، فناوری و نوآوری نموده است.

1) جذب ایده‌های نوآورانه اعضای هیئت علمی، اساتید، دانشجویان و سایر علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب وکارهای فناورانه

2) اشتغالزایی پایدار برای دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی استان

3) شبکه‌سازی میان فعالان حوزه شیمی و پتروشیمی

4) تسهیل فرایند تجاری‌سازی ایده‌های فناورانه و نوآورانه تحت حمایت

5) ایفای نقش مسوولیت اجتماعی دانشگاه

این کارگاه‌ها با همکاری دکتر صبا امیری، عضو هیئت علمی گروه مدیریت و کارآفرینی دانشگاه رازی و مدیر سابق دفتر تجاری‌سازی پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه طرح‌ریزی و اجرا می‌شود. نخستین کارگاه از این مجموعه با عنوان «آشنایی با ساختارهای اکوسیستم فناوری با تمرکز بر مرکز نوآوری صنایع شیمی و پتروشیمی» با ارائه مشترک دکتر محمد جوشقانی و دکتر صبا امیری در تاریخ 1400/6/20 برگزار شد.

دومین کارگاه با موضوع کلیات فرایند تجاری‌سازی ایده‌های فناورانه و کارآفرینانه در تاریخ 1400/7/25 برگزار می‌شود و زمان برگزاری سایر کارگاه ها نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

لیست کارگاه‌ها

عنوان

تاریخ

مخاطبین

1400/06/20

دانشجویان و اعضای هیئت علمی

کلیات فرایند تجاری سازی ایده­های فناورانه و کارآفرینانه

1400/07/25

معرفی خدمات حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت‌های دانش بنیان

متعاقباً اعلام می‌شود

معرفی گرنت تحقیق و توسعه برای اعضای هیئت علمی و پژوهشگران

معرفی مفاهیم سطوح آمادگی فناوري (TRL سطوح آمادگی تولید (MRL) و سطوح آمادگی کسب و کار (BRL)

آشنایی با مفاهیم نوآوری باز

آشنایی با روش‌های سرمایه‌گذاری و تأمین مالی ایده‌های نوآورانه و فناورانه

آشنایی با اصول تدوین مدل کسب وکار

آشنایی با اصول تدوین طرح کسب وکار

به علت محدودیت‌های کرونایی، برگزاری این کارگاه‌ها به صورت مجازی و رایگان خواهد بود و در سایت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه رازی به آدرس ذیل اطلاع‌رسانی می‌شود. همچنین، گواهی حضور برای همه حاضرین در کارگاه صادر خواهد شد.

لینک کارگاه:

برچسب ها: