در حوزه مهندسی معکوس قطعات بالگرد؛

دانشگاه رازی و هوانیروز تفاهم‌‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری در حوزه بازطراحی و مهندسی معکوس قطعات بالگرد، میان دانشگاه رازی و پایگاه هوانیروز کرمانشاه به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، نشست همکاری‌های مشترک معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه، 27 اردیبهشت ماه 1400، در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

در این جلسه؛ در راستای تحقق تدابیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص استفاده از ظرفیت‌های علمی و توانمندی نخبگان دانشگاهی، تفاهم‌نامه همکاری مشترک در زمینه ایجاد مرکز همکاری‌های مشترک و تحقیقات کاربردی در حوزه بازطراحی و مهندسی معکوس قطعات بالگرد، میان دانشگاه رازی و هواپیمایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران به امضا رسید.

بر این اساس مقرر گردید: طرفین پس از امضای تفاهم‌نامه اقدام به تشکیل کارگروه مشترک به منظور تدوین سند راهبردی مرکز و تعیین موضوعات همکاری نمایند.

برای دریافت گزارش کامل این نشست کلیک کنید.