دانشگاه رازی برای نخستین بار در جمع دانشگاه‌های جوان جهان قرار گرفت.

دکتر کیانوش چقامیزا در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه رازی اظهار داشت: نظام رتبه‌بندی تایمز اخیرا فهرستی از 475 دانشگاه منتشر کرده است که 26 دانشگاه از ایران موفق شد‌اند در این فهرست قرار گیرند و دانشگاه رازی به همراه دانشگاه‌های بوعلی سینا، گیلان، تربیت دبیر شهید رجایی و شهرکرد در رتبه 301 تا 350  قرار گرفته است.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه افزود: نظام رتبه‌بندی تایمز داده‌ها را از سه طریق: پایگاه استنادی اسکوپوس، اطلاعات تکمیل شده از سوی دانشگاه‌ها و همچنین نظرسنجی شهرت از سوی صاحب‌نظران کسب می‌کند.

ایشان با اشاره به شاخص‌های ارزیابی دانشگاه‌های جوان در نظام رتبه‌بندی تایمز گفت: 5 معیار اصلی نظام رتبه‌بندی تایمز که شامل آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی است برای ارزیابی دانشگاه‌های جوان استفاد می‌شود اما وزن تعدادی از شاخص‌ها مانند نظر سنجی شهرت آموزشی و پژوهشی در این ارزیابی کمتر شده است.

دکتر چقامیرزا یادآور شد: سایر دانشگاه‌های حاضر در این رتبه‌بندی، دانشگاه علوم پزشکی کردستان (50)، دانشگاه کاشان (۱۱۴)، دانشگاه صنعتی شیراز (۱۲۳)، دانشگاه علوم پزشکی ایران (۱۲۷)، دانشگاه صنعتی اصفهان (۱۴۵)، دانشگاه یاسوج (۱۴۶)، دانشگاه محقق اردبیلی (۱۵۵)، دانشگاه کردستان (۱۶۵)، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه کرمان، دانشگاه لرستان، دانشگاه مازندران، دانشگاه سمنان، دانشگاه صنعتی شاهرود (۳۰۰-۲۵۱) دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه گیلان، دانشگاه رازی، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دانشگاه شهرکرد (۳۵۰-۳۰۱)، دانشگاه اراک، دانشگاه حکیم سبزواری، دانشگاه شاهد، دانشگاه شهید باهنر، دانشگاه یزد (۴۰۰-۳۵۱)، دانشگاه بیرجند و دانشگاه سیستان و بلوچستان (۴۰۱+) هستند. تعدادی از دانشگاه‌های بزرگ کشور که قدمتی بیش از 50 سال دارند در این لیست حضور ندارند.