دکتر غلامرضا غفاری در تقدیرنامه‌ای خطاب به دکتر اعلمی‌آل‌آقا، از تلاش‌ها و حمایت‌های مؤثر ایشان قدردانی کرد.

در این تقدیرنامه آمده است:

همکار ارجمند جناب آقای دکتر اعلمی‌آل‌آقا

رئیس محترم دانشگاه رازی

با سلام و احترام؛

بی‌گمان خدمت به نهاد علم و نظام آموزش عالی کشور که سهم بی‌بدیلی در توسعه همه‌جانبه در ساحت‌های علمی، اجتماعی و فرهنگی دارد؛ جایگاه ممتازي در فعالیت حرفه‌ای و فرهنگی- اجتماعی صاحبان اندیشه و خرد دارد. از این‌رو وظیفه خود می‌دانم از تلاش و حمایت‌های مؤثر جناب‌عالی از مجموعه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در چهار سال اخیر، که از حیث موضوعات و مسائل مربوط به آن ظرایف، سختی و حساسیت‌های ویژه خود را داشته و دارد، نهایت سپاس و قدردانی را داشته باشم.

امیدوارم با اتکال به قدرت الهی؛ تلاش عالمانه و خستگی‌ناپذیر خود همچنان در عرصه دانش و حقق توسعه پایـدار و موزون نقش‌آفرین؛ و افق‌های تازه‌تري را براي نظام جمهوری اسلامی گشوده و براي ملت بزرگ این سرزمین کهن اعتمادساز و امیدآفرین باشید.  سعی و همت شما را ارج نهاده و از خداوند بزرگ تن‌درستی و دوام توفیقات‌تان را آرزو دارم.

با آرزوی توفیق الهی

غلامرضا غفاری