معاون دانشجویی دانشگاه رازی خبر داد:

آغاز واکسیناسیون دانشجویان در دانشگاه رازی

دکتر محسن سعیدی از آغاز  واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه رازی و سایر دانشگاه‌های استان کرمانشاه خبر داد.

دکتر محسن سعیدی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه رازی اظهار داشت: براساس هماهنگی صورت گرفته با معاون محترم بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و رئیس محترم اداره بهداشت کرمانشاه، واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه رازی و دانشجویان سایر دانشگاه­‌ها که در شهرستان کرمانشاه سکونت دارند، از تاریخ 17 شهریور ماه 1400 در دانشگاه رازی آغاز شده و همچنان در حال انجام است.

معاون دانشجویی دانشگاه رازی جزئیات اجرای طرح واکسیناسیون دانشجویان را به شرح ذیل اعلام کرد:

1) دانشجویان ساکن در کرمانشاه:

با توجه به افزایش ظرفیت تزریق واکسن کرونا در مرکز واکسیناسیون دانشگاه، دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه رازی که ساکن کرمانشاه هستند، در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از  20 شهریور ماه 1400، بدون نیاز به اخذ نوبت­‌ می­‌توانند جهت واکسیناسیون به مرکز واکسیناسیون دانشگاه واقع در حوزه معاونت دانشجویی مراجعه نمایند.

2) دانشجویان ساکن در سایر شهرستان­‌ها:

دانشجویان ساکن در سایر شهرهای استان کرمانشاه می­‌توانند با مراجعه به سایت salamat.gov.ir علاوه بر دریافت نوبت واکسیناسیون، محل واکسیناسیون را نیز در سطح شهر محل سکونت خود مشخص نموده و نسبت به واکسیناسیون بر علیه بیماری کرونا اقدام نمایند.

توجه:

×به همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت ملی الزامی است.

× دانشجویان ورودی 1399 دانشگاه رازی که کارت دانشجویی خود را تاکنون دریافت نکرده‌­اند، از روی لیست موجود واکسینه خواهند شد.

×  دانشجویان سایر دانشگاه‌های کشور که محل سکونت آنها در شهرستان کرمانشاه است نیز در این مرکز واکسینه خواهند شد.

ساعت مراجعه: ۸ صبح تا ۱۲ ظهر