کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی حائز رتبه‌های برتر کشوری شد

کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی در بین 203 کتابخانه دانشگاهی کشور حائز رتبه‌های اول تا پنجم شد

دکتر حمید احمدی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه رازی اعلام کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی کتابخانه‌های دانشگاهی توسط پژوهشگاه علوم و فناوری ایران (ایرانداک)، در سال 1398-1397، کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی در شاخص‌های اعتبارات (خرید منابع اطلاعاتی)، تعداد کتاب چاپی، تحقیق و توسعه و تعداد امانت کتاب به مراجعان به ترتیب رتبه‌های اول، سوم، چهارم و پنجم را در بین 203 کتابخانه دانشگاهی به بدست آورد.

وی افزود: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) آمار کتابخانه‌ها را بر پایه استاندارد NISO Z39.7  در پنج شاخص (مجموعه، نیروی انسانی، زیرساخت، اعتبارات و خدمات) هر ساله گردآوری و در سامانه آمار کتابخانه‌ها به نشانی ak.irandoc.ac.ir منتشر می‌کند.

دکتر احمدی یادآور شد: در سال 1397-1396 کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی رتبه نخست را در شاخص اعتبارات (خرید منابع داخلی) کسب کرد.