کارنامه متون ادبی دوره عراقی

سردبیر: دکتر علی محمد موذنی

تاریخ شروع انتشار:

تاریخ مجوز علمی – تخصصی:

اهداف مجله یا فصلنامه «کارنامۀ متون ادبی دورۀ عراقی»

این فصلنامه، اهداف زیر را در کارهای خود دنبال می­کند:

1- معرفی و انتشار مقالات روشمند، ناب و اصیلی که دارای نوآوری باشند.

2- کمک به فراگیری، گسترش و پیشرفت زبان و ادبیات فارسی و مطالعۀ متون ادبی دورۀ عراقی یا دورۀ طلایی ادب فارسی.

3- توسعه دانش نظری و اهتمام به مبانی آن و دقت در نظریۀ ادبی و پژوهش ­های ادبی دورۀ عراقی با محوریت سه حوزۀ متون نثر و اشعار تغزلی و متون داستانی و کوشش در نقد آنها.

4-  تبادل اطلاعات علمی و یافته­های جدید پژوهشی در میان استادان، پژوهشگران و دانشجویان.

5-ایجاد زمینۀ لازم برای پژوهش در تاثیرات دو واقعۀ بزرگ (غلبۀ سلجوقیان و حمله مغولان به ایران)، در روح ایرانی و بازتاب کوشش شاعران و نویسندگان به عنوان پاسداران زبان و ادب پارسی در این دوره است.

6- بررسی واکنش­های اجتماعی و ادبی عامۀ ایرانیان و شکست آنان در برابر حمله­ های بیگانگان و نمودار شدن آن در شکل  بی­ اعتنایی به دنیا و زندگی زاهدانه و تقویت زبان و ادب فارسی با آثار عرفانی و داستانی صوفیانه.

7- کوشش به بازنمایی داده­ های علمی، زبانی و ادیی که در درون متون غیر تخصصی این دوره، رسوب یافته ­اند و کمک به بالابردن شاخص علم و پژوهش با جستارها و مقالات ارزشمند و نابی که در این حوزۀ نوشته خواهد شد، بخشی دیگر از فعالیت این نشریه برای کاستن از انتظارهای طولانی مدت پژوهشگران برای چاپ مقالات علمی اصیل است.

لطفا جهت دریافت اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایید: