ورزش های بومی و محلی و توسعه روستایی

اندازه : وزیری

درباره کتاب

لینک خرید کتاب:       http://press.razi.ac.ir/book_409.html

آنچه که خوانندگان فرهیخته در پیش رو دارند مستندسازی بخشی از ورزش­ها و بازی­های بومی در شهرستان کرمانشاه و آنهم در مناطق روستایی است. اگر حوصله کنید و برگ­های این کتاب را یکی پس از دیگری با دقت پی بگیرید، خواهید دید که هر یک از این موارد دنیایی از پیام­های همبستگی، آماده­سازی، انسانیت، معرفت و شناخت، عشق و علاقه به دین و وطن و ساخت و پرداخت انسان­ها برای مواجهه با سختی­ها و دشواری­ها و در عین حال ایجاد سرور، شادی و نشاط سالم را به همراه دارد. البته اگر با دید عمیق­تری نسبت به موضوع بنگریم، جای پای نگاه فلسفی انسان امروزین و دیروز را خواهیم دید.ما خوانندگان فهیم و فرهیخته، هریک از ورزش­های پیش رو در این نوشتار را با دید ژرفانگر در کاوید و بعد ببینید که چه رمز و رازهایی در این به اصطلاح ورزش­ها و بازی­ها نهفته است و چگونه آن روحیه­ی کار جمعی و تفکر جمعی مورد توجه بوده، به گونه­ای که افراد بدون آنکه در هیچ برنامه­ی آموزشی به­خصوصی شرکت کرده باشند این روحیه­ی با ارزش را صاحب می­شوند.بر اساس این تحلیل کوتاه و به دلیل اهمیت ورزش و نقش بی بدیل آن در موضوعات اجتماعی، فرهنگی، روحی و روانی، اقتصادی، زیست محیطی و سایر مقوله­ها ببینید این بحث با اهمیت، چگونه می­تواند بر توسعه­ی جامعه و به ویژه توسعه روستایی اثر بگذارد.

سایر آثار مؤلفین :

• محمدرضا همزه‌ای، عبدالحمید پاپ­زن، سرآغازی بر پژوهش­های دانش بومی و فرهنگ شفاهی غرب ایران، انتشارات دانشگاه رازی، 1380.
  • عبدالحمید پاپ زن، نشمیل افشارزاده، آشنایی با دانش بومی دامداران کوچ رو ایل کلهر، انتشارات دانشگاه رازی، 1388.
  • عبدالحمید پاپ زن، مرتضی بیگی، نشمیل افشارزاده، دست­آفریده های بومی ایل کلهر، انتشارات دانشگاه رازی، 1395.
  • حسین آگهی، آموزش کارآفرینی، انتشارات دانشگاه رازی، 1390.
  • حسین آگهی، مقدمه­ای بر کمک به بزرگسالان برای یادگیری و تحول، انتشارات دانشگاه رازی، 1390.