وبینار بین‌المللی «بررسی کمیت و کیفیت ترکیبات غذا دارو

وبینار بین‌المللی «بررسی کمیت و کیفیت ترکیبات غذا دارو


وبینار بین‌المللی «بررسی کمیت و کیفیت ترکیبات غذا- دارو با استفاده از روش متابولیک درصنعت کشاورزی و دارویی در دانشگاه رازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، وبینار بین‌المللی «بررسی کمیت و کیفیت ترکیبات غذا-دارو با استفاده از روش متابولیک درصنعت کشاورزی و دارویی» توسط انجمن علمی‌دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه رازی با همکاری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان ایرانی شرق آسیا، 28 مهر ماه 1399 در فضای اسکای روم برگزار شد.

 

 

در این وبینار، دکتر امیر مدرسی (دکترای میکروبیولوژی پزشکی، فوق دکترای انکولوژی و علوم اعصاب و فوق دکترای نانومتریال) پیرامون اثر ترکیبات ریزمغذی در صنعت غذا-دارو، نقش متابولومیک و مطالعه آن در گیاهان دارویی، نشانگرهای زیستی ترکیبات غذا-دارو با استفاده از تکنیک‌های متابولومیک، کنترل کیفیت و بهینه‌سازی ترکیبات غذا-دارو سخنرانی کرد.

وبینار مذکور با شرکت 60 نفر از کشور مالزی، دانشگاه‌های رازی، تهران، شهیدبهشتی، تربیت مدرس، فردوسی مشهد، رامین اهواز، منابع طبیعی و علوم کشاورزی گرگان، زنجان، یاسوج، آزاد سنندج، آزاد خوزستان، موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور، پژوهشگاه شیمی، مرکز رشد جهاد دانشگاهی ارومیه، محیط‌زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان، جهاد دانشگاهی استان، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، مرکز رشد کشاورزی و فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه و...  همراه بود.

در پایان، سمانه سنجابی دانشجوی دکتری توسعه کشاورزی و دبیر انجمن علمی گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه رازی از تداوم برگزاری این وبینار در آینده نزدیک خبر داد.