دکتر علیپوریانی تعداد انجمن‌های علمی - دانشجویی فعال در دانشگاه رازی را 47 انجمن اعلام کرد.

دکتر طهماسب علیپوریانی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه رازی نیمۀ اول تیر ماه با استقبال پرشور دانشجویان در دانشکده‌های فنی و مهندسی، ادبیات و علوم انسانی، علوم اجتماعی و تربیتی، علوم پایه، علوم ورزشی و تربیت بدنی، دانشکده و پردیس کشاورزی و با همکاری شورای اجرایی انتخابات معاونت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری رؤسا و معاونین دانشکده‌ها، اساتید مشاور انجمن‌های علمی، فعالان انجمن‌های علمی و دبیران اسبق انجمن‌های علمی برگزار شد و از هر رشته دانشگاهی تعداد 5 نفر از هر رشته به عنوان اعضای اصلی و 2 نفر به عنوان اعضاء علی‌البدل موفق به کسب حداکثر آراء مأخوذه شدند.

ایشان ترویج علم، ارتباط دانشجویان با روش‌های نوین آموزشی و پژوهشی، ارائه آخرین دستاورهای علمی، برگزاری همایش های داخلی، منطقه‌ای، ملّی و بین‌المللی، همکاری با استادان و دانشجویان گروه برای انجام طرح‌های پژوهشی، برگزاری کارگاه مقاله‌نویسی و سایر کارگاه‌های تخصصی را از مهم‌ترین وظایف انجمن‌های علمی دانشجویی برشمرد.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تعداد انجمن‌های علمی دانشجویی فعال در دانشگاه رازی را 47 انجمن اعلام کرد و گفت: معاونت فرهنگی و اجتماعی قصد دارد با برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای، انجمن‌های غیرفعال را با موافقت مدیران گروه‌های مربوطه، فعال نماید.

دکتر علیپوریانی با اشاره به افزایش 35 درصدی مشارکت در انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی 1400 نسبت به سال 1399 یادآور شد: به جهت کمی تعداد انجمن‌های علمی دانشجویی تشکیل شده در هر دو دوره به طور مساوی 47 انجمن علمی دانشجویی می‌باشد.