رقابت ۱۸ هزار و ۷۰۴ داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۸ در استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 استان کرمانشاه، صبح امروز پنجشنبه 23 خرداد ماه همزمان با سراسر کشور، با شرکت ۱۰۵۶۵ داوطلب شامل ۵۷۶۰ داوطلب زن و ۴۸۰۵ داوطلب مرد در حوزه‌های امتحانی دانشگاه رازی آغاز شد.

دکتر سالمیان مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی در این خصوص اظهار داشت: آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 استان کرمانشاه در نوبت‌های صبح و عصر امروز پنجشنبه 23 خرداد ماه 1398 در حوزه‌های امتحانی دانشگاه رازی برگزار شد.

وی با بیان اینکه آزمون کارشناسی ارشد سال 98 در نوبت صبح فردا جمعه 24 خرداد ماه 1398 در حوزه‌های امتحانی برگزار می‌شود، افزود: همراه داشتن کارت ورود به جلسه آزمون الزامی است و باجه‌ رفع نقص کارت ورود به جلسه‌ آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 در روزهای پنجشنبه و جمعه ۹۸.۰۳.۲۳ و ۹۸.۰۳.۲۴ از ساعت 7 تا 8 صبح، به نشانی کرمانشاه، باغ ابریشم، پردیس دانشگاه رازی، سازمان مرکزی، طبقه‌ اوّل، اتاق 236 دایر خواهد بود.

دکتر سالمیان تعداد داوطلبان کارشناسی ارشد سال 1398 در دانشگاه پیام نور واحد اسلام آبادغرب را 2614 نفر شامل  ۱۱۱۸ داوطلب زن و ۱۴۹۶ داوطلب مرد و در دانشگاه آزاد کرمانشاه 5525 نفر شامل ۲۳۹۱ داوطلب زن و ۳۱۳۴ داوطلب مرد، اعلام کرد.

وی در خصوص حوزه‌های امتحانی دانشگاه رازی گفت: دانشکده‌های نفت و پتروشیمی، فنی مهندسی، برق و کامپیوتر، ادبیات و علوم انسانی، تربیت بدنی، مجتمع کلاسی، دبیرستان پسرانه و دبیرستان دخترانه وابسته به دانشگاه واقع در باغ ابریشم، پردیس دانشگاه رازی، پردیس کشاورزی واقع در بزرگراه امام خمینی (ره)، دانشکده‌ دامپزشکی واقع در میدان شهدا، جاده‌ کیهانشهر، سر رسالت، روبروی پزشکی قانونی و دانشکده‌ علوم اجتماعی واقع در بلوار شهید بهشتی، مقابل بیمارستان امام علی (ع) به عنوان حوزه‌های امتحانی در نظر گرفته شده است.

شایان ذکر است؛ دکتر علی سلیمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی از حوزه‌های امتحانی آزمون کارشناسی ارشد 1398 در دانشگاه بازدید به‌عمل آورد.