رشته «کشاورزی هوشمند» در دانشگاه رازی راه‌اندازی می‌شود

در راستای تحقق جهش تولید

رشته «کشاورزی هوشمند» در دانشگاه رازی راه‌اندازی می‌شود

دانشگاه رازی- مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی گفت: رشته «کشاورزی هوشمند» با ترکیبی از کشاورزی و فناوری اطلاعات در دانشگاه رازی راه‌اندازی می‌شود.

دکتر کیانوش چقامیرزا در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه رازی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص تحقق شعار سال اظهار داشت: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «جهش تولید» را یکی از ابزارهای قوی‌شدن بیان فرمودند و بر نیاز قطعی کشور به تولید، تاکید جدی دارند.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی با اشاره به ضرورت تلاش برای تحقق جهش تولید افزود: استفاده از فناری‌های نوین و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود و عملکرد بیشتر راه تحقق جهش تولید است.

وی استفاده از فناوری برای تبدیل کشاورزی سنتی به کشاورزی اقتصادی در دنیای امروز را ضروری دانست و افزود: به زودی رشته «کشاورزی هوشمند» با ترکیبی از کشاورزی و فناوری اطلاعات در دانشگاه رازی راه‌اندازی می‌شود.

دکتر چقامیرزا با بیان اینکه کشاورزی نوین زمینه تحقق جهش تولید را فراهم می‌کند، ابراز امیدواری کرد؛ راه‌اندازی رشته کشاورزی هوشمند گامی موثر برای تحقق جهش تولید و ترغیب جوانان برای ورود به عرصه کشاورزی مدرن و اقتصادی باشد.