دانشگاه رازی ظرف دو سال صاحب 3 زمین چمن مصنوعی با مساحت 4000 مترمربع شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، در راستای برنامه‌های اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص افتتاح پروژه‌های عمرانی ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور و به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و بازگشایی دانشگاه‌ها، سه پروژه زمین چمن مصنوعی دانشگاه رازی، ۱۹ شهریور ماه 1399 به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر اعلمی‌آل‌آقا رئیس دانشگاه رازی افتتاح شد.

در افتتاحیه این پروژه‌ها، دکتر اعلمی‌آل‌آقا ضمن تبریک افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه‌های ارزشمند ورزشی به جامعه بزرگ دانشگاه رازی افزود: دانشگاه رازی تا سال 1398 فاقد زمین چمن مصنوعی بوده است و تنها طی دو سال اخیر صاحب سه زمین چمن شده است.

وی بیان کرد: اولین زمین چمن مصنوعی فوتسال در محدوده مجتمع خوابگاهی شهید آیت‌الله اشرفی اصفهانی (خوابگاه پسران) دانشگاه از محل منابع دانشگاه به بهره‌برداری رسید. این زمین چمن با متراژ حدود 1300 مترمربع مجهز به سیستم روشنایی (نورافکن مناسب) جهت استفاده در شب، رختکن و سرویس بهداشتی می‌باشد.

رئیس دانشگاه رازی بیان داشت: دومین زمین چمن مصنوعی فوتسال دانشگاه در پردیس طاق‌بستان با پیگیری و نظارت دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه رازی توسط خیرین در سال 1399 احداث و به بهره‌برداری رسید. این زمین با متراژ 1250 مترمربع مجهز به ساختمان رختکن و سرویس بهداشتی با متراژ 65 مترمربع می‌باشد.

وی با اشاره به احداث سومین زمین چمن مصنوعی فوتسال دانشگاه در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی گفت: این پروژه با متراژ 1250 مترمربع و با پیگیری و نظارت دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه توسط خیرین در سال 1399 به بهره برداری رسید که مجهز به ساختمان رختکن و سرویس بهداشتی با متراژ 65 مترمربع است.

رئیس دانشگاه رازی با تاکید براینکه این زمین‌ها مطابق با استاندارد‌های روز ساخته شده‌اند، ادامه داد: با افتتاح این زمین‌ها از این پس می‌توانیم میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی دانشجویان را داشته باشیم.

دکتر اعلمی‌آل‌آقا در پایان ضمن قدردانی از پیگیری‌ها و تلاش‌های دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه و مدیریت تربیت بدنی برای احداث پروژه‌های زمین چمن مصنوعی افزود: امید است بهره‌مندی از ظرفیت و امکانات این پروژه‌ها گامی ارزشمند در مسیر تعالی و رشد ورزش و رضایت خاطر مجموعه بزرگ دانشگاه به ویژه دانشجویان عزیز باشد.