ثبت‌نام مقطع دکتری سال 1400- 1399 در دانشگاه رازی

اطلاعیه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان‌ آزمون‌ ورودی‌ مقطع دکتری «Ph.D.» نیمه‌متمرکز سال 1399 و پذیرفته‌شدگان دکتری استعدادهای درخشان دانشگاه رازی

با تبریک خدمت کلیه پذیرفته‌شدگان در آزمون‌ ورودی‌ دوره دکتری « Ph.D.» نیمه‌متمرکز سال 1399 و پذیرفته‌شدگان نهایی دکتری استعدادهای درخشان دانشگاه رازی، به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام در دانشگاه رازی کاملا به‌صورت غیر حضوری انجام خواهد شد؛ لطفا از مراجعه حضوری به دانشگاه برای ثبت‌نام خودداری فرمایید. ثبت‌نام دارای دو مرحله غیرحضوری (اینترنتی) و ارسال پستی مدارک است و عدم انجام هر مرحله، به منزله انصراف از تحصیل است.

برای اطلاع از جزئیات نحوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان‌ آزمون‌ ورودی‌ مقطع دکتری «Ph.D.» نیمه‌متمرکز سال 1399 و پذیرفته‌شدگان دکتری استعدادهای درخشان دانشگاه رازی کلیک کنید.